fbpx

Kanye West: to so njegove najbolj nezaslišane izjave vseh časov!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Moška moda, Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Svet zabave in rdečih preprog (ter modnih dogodkov) bi bil brez nepremišljenega, odrezavega jezika Kanyea Westa nadvse dolgočasen!

Reper Kanye West nadvse uživa v svetu blišča, glamurja in fotografskih bliskavic. Srečen je tudi takrat, ko ne poje v mikrofon, ampak v slednjega daje intervjuje novinarjem ter voditeljem pogovornih oddaj. Prav zaradi slovesa badboya oziroma porednega fanta, ki ne zna držati jezika za zobmi in z nepremišljenimi, včasih naravnost nezaslišanimi izjavami poskrbi za škandale, včasih spregledamo dejstvo, da zloglasni Kanye ni samo zakonski ‘privesek’ resničnostne zvezdnice Kim Kardashian West, ampak je odličen pevec in producent ter tekstopisec, ki je svet obogatil s kar nekaj izjemnimi glasbenimi uspešnicami.

Eden največjih porednežev reperske scene in zvezdniške estrade z jezikom, ki nikoli ne počiva

No, vseeno ima ta zvezdniški pevec svoje trenutke, ko ga zanese. Naj bo to njegovo čudaško obnašanje na rdeči preprogi, nenavadne izjave, ob katerih se praskajo po glavi vsi, ki jih slišijo ali pa njegova, blago rečeno, neskromnost. Kanye, ki nas občasno zabava tudi s čudaškimi grimasami, ne le izjavami, je namreč vajen samo najboljšega – torej prave zvezdniške obravnave.

Poleg glasbe obožuje tudi modo. In da ima občutek za dizajn ter trende, je dokazal tudi s svojo povsem razprodano avtorsko linijo Yeezy, ki jo je sam oblikoval. Kanye je morda res bahav, grandiozen, njegov ego je večji od mesta, v katerem nastopa, a vseeno mu nihče ne more odrekati nadarjenosti, včasih celo genialnosti.

Mi pa smo zbrali nekaj najbolj odmevnih izjav Kanyea Westa, ki vas lahko zabavajo, navdušijo, navdihnejo in včasih… imajo njegove izjave celo več kot zrno soli v sebi. Lahko bi dejali, da se med njimi sem in tja znajde celo pravi biser modrosti. Tu so pevčeve izjave, samo za vas.

“Jaz sem Gospodovo plovilo. A najbolj me boli, da se ne bom mogel nikoli videti nastopati v živo.”

“Če imaš priložnost, da se igraš igro, imenovano Življenje, moraš ceniti vsak trenutek. Veliko ljudi trenutka ne ceni, dokler ni ta že mimo.”

“Sovražim, ko sem na letalu in se zbudim zraven plastenke vode, ki stoji pred mano. In si mislim, oh, super, zdaj moram biti pa jaz odgovoren za to plastenko vode.”

Za spremembo modrooki Kanye (te obarvane leče mu res lepo pristojijo, kajne?) je dejal: “Še vedno mislim, da sem najsijajnejši in najboljši.”

“Najbolj mi je všeč vse, kar je izjemno. Veličina. Ljudje, ki želijo delati stvari tako izredne, kot je to sploh mogoče.”

“Rap je novi rokenrol. Mi smo rok zvezde… In jaz sem največja od njih.”

“Obisk mojih možganov je, kot da bi obiskal tovarno Hermès. To sr*nje je pristno!”

“To ni album leta. To je album življenja.”

“Ko si absolutno najboljši v tem, kar počneš, postaneš najbolj osovražen.”

 

Foto: HyoeBeast, CelebrityGossip, Hollywood Reporter, Just Jared, Cosmopolitan, Getty Images, People, WhoWhatWear


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam