fbpx

Kardashianke varuške plačujejo z zlatom, vendar so njihove zahteve čisto nore!

Znani

Verjetno najbolj slaven družinski klan Kardashian / Jenner ima zaposlenih ogromno varušk za svoje otroke, poroča Radar online.

Mama Kris Jenner je zadolžena za zaposlovanje novih varušk. Vsaka izmed sester Kardashian ima zaposlene tri varuške s polnim delovnim časom.

Kourtney, Kim, Khloe in Kylie niso nikoli skrivale, da želijo imeti veliko otrok, a vendar se same s svojim naraščajem še najmanj ukvarjajo. Da bi uskladile materinstvo in posel, so zvezdnice resničnostnega šova Keeping up With Kardashians, zaposlile varuške, ki jih plačujejo 100.000 dolarjev na leto (vsako).

Ko je Khloe lani rodila hčerko True, je bila nemalokrat ujeta z varuško, ki ji je sledila vsepovsod. Oboževalci so jo kritizirali, da starleta ne more nikamor brez varuške, česar Khloe ni zanikala. Nasprotno, povedala je, da sama s hčerko pač ne more shajati, zato je pomoč varuške nujna.

View this post on Instagram

It’s Mothers Day!!! Happy Mother’s Day ??

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kanye je varuškam vsak dan plačeval 2.000 dolarjev na roke, da bi na North pazile tudi ponoči, saj se Kim ne sme vznemirjati in vstajati ponoči, da bi pomirila jokajoče otroke.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kourtney ima drugačne zahteve. Najstarejša Kardashianka zahteva, da jo varuške kličejo »madam« in če tega niso storile, jih je takoj odpustila.

View this post on Instagram

My heartbeat.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kylie ne varčuje, kadar so v vprašanju varuške. Da bi njena hči imela vse, kar potrebuje, je zaposlila štiri varuške, ki skrbijo za malčico 24 ur na dan. Ker se Kylie zelo boji bakterij, od svojih varušk zahteva, da si umivajo roke kar se da pogosto.

View this post on Instagram

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kim zahteva, da njeni zaposleni hodijo vedno za njo in to velja tudi za varuške. Pred časom je v restavraciji njena North skupaj z varuško sedela celo za drugo mizo, da ne bi motila svoje slavne mamice med kosilom.

Sestre Kardashian – Jenner imajo zlato pravilo: varuške morajo biti vedno na razpolago ter pripravljene, da gredo takoj na pot. Najbolj pomembno pa je, da njihove varuške niso privlačne, da ne bi njihove močnejše polovice prišle do skušnjave, da bi se v varuške zaljubili.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam