fbpx

 Karkoli imate v mislih! Ostanite aktivni.

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran, Tehnologija

Privoščite si pravo vikend pustolovščino!

BMW serije 2 Active Tourer je popolni sopotnik za sobotne družinske izlete, ali premagovanje vsakdanjih poti. Prostoren navznotraj in kompakten navzven Active Tourer postavlja nova merila kabinske prostornosti v svojem segmentu.

Čudovita dinamična oblika, združena s prostornostjo nudi dovolj prostora celotni družini, kot tudi vozniku s (pre)več prtljage. Vozilo, ki premaguje vsakdanje ovire z lahkoto in obenem po raznolikem terenu je vedno v kondiciji. Kljub svoji prostornosti pa vozilo ohranja dinamičnost in strast do vožnje, ki sta ključni lastnosti vozil BMW.

 

Potniki bodo uživali v udobju, ki ga vozilo nudi: lahek vstop in izstop iz vozila s pomočjo velikih vrat, velik prtljažni prostor, pomični sedeži in prostoročno zapiranje prtljažnih vrat, ki nudi obilico udobja pri natovarjanju prtljažnika. S posebno navdušujočo ponudbo novega BMW 216i Active Tourer pa vozilo vključuje tudi športne sedeže, multifunkcijski volan, senzor za dež ter avtomatsko klimatsko napravo.

BMW serije 2 Active Tourer pa ne nudi užitka v vožnji samo potnikom, temveč tudi vozniku; poleg varnostnih sistemov, kot je senzor trka in nameščenih ISOFIX priprav za pritrditev otroških sedežev je vozilo opremljeno z asistenčnim sistemom za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, dodatkom za prostoročno telefoniranje z USB vmesnikom in nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), zadaj.

Vsa ta dodatna oprema omogoča pravi BMW užitek v vožnji, ki je prepleten z napredno tehnologijo za voznika in popolnim udobjem za potnike.

Več o vozilu lahko najdete na www.bmw.si, ali ga preizkusite na svoji vikend pustolovščini tukaj.

 

Foto: press


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam