fbpx

Kate Hudson – glavna zvezda koledarja Campari

Lifestyle, Novice

Koledar poudarja možnost izbire, naproša ljudi, da sprejmajo stališča, izražajo svoja mnenja in glasujejo za svoj najljubši okus.

Znana holivudska igralka Kate Hudson bo glavna zvezda Campari koledarja za leto 2016. Karizmatična blondinka, ki jo poznamo po vlogah v filmih Kako se znebiti fanta v 10 dneh, Ti, jaz in Dupree ter Helenca na preizkušnji, se bo v koledarju predstavila v dveh vlogah BitterSweet kampanje.

campari1961094g

Tema BitterSweek kampanje je večplastna, saj temelji na znani ikonografiji, ki se jo največkrat uporablja na predsedniških volitvah, kot metaforo za dvojnost. Koledar poudarja možnost izbire,  naproša ljudi, da sprejmajo stališča, izražajo svoja mnenja in glasujejo za svoj najljubši okus.

Ta zanimiva dvojnost je oživela na koledarju fotografij, ki jih je posnel modni fotograf Michelangelo di Battista. Kate Hudson pooseblja dve duši Camparija in igra vlogo dveh različnih kandidatov v volilni kampanji: ena spodbuja očarljivo grenkobo, druga pa spodbuja subtilni in fascinantni dotik sladkosti.

Koledar izzide  18. novembra.

Kate-Hudson-Campari

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam