fbpx

Kate Hudson odkrila skrivnosti svoje izklesane postave

Lifestyle, Novice, Prva stran

Znana igralka je izdala svojo knjigo.

Igralka Kate Hudson, ki je znana po svoji izklesani postavi in zdravem načinu življenja, je 16. februarja izdala knjigo Pretty Happy: Healthy Ways To Love Your Body, v kateri razkriva svoje skrivnosti glede fitnesa, lepote in zdravega načina življenja.

“Nikoli ni prepozno, da začnete z zdravim načinom življenja. Moja knjiga ni univerzalni vodič ampak daje nasvete vsakomur, ki želi najti svoje zdrave navade, ki so edinstvene za njih.”

kate1

V knjigi je Kate delila z bralci, kako je v določenem obdobju življenja spoznala, kaj njeno telo potrebuje in tega se je držala. Pravi tudi, da ji ni mar ali se prehranjuje zdravo, saj njena želja po zdravi prehrani pride sama po sebi. Namen knjige je, predvsem svetovanje ljudem, ki potrebujejo motivacijo in malce spodbude pri prvih korakih in spremembah zdravega načina življenja. V knjigi je odkrila tudi, kako je upočasnila tempo svojega življenja in začela telovaditi ter prakticirati meditacijo.

Preberite tudi: Triki igralke Jennifer Aniston za ohranjanje vitke linije 

kate3_840_472

V knjigi je zapisala, da zaužije pet manjših obrokov dnevno in priznava, da ne potrebuje diete. Ni ji všeč okus mesa in ga je popolnoma odstranila iz jedilnika. Priznava, da ji je najtežje jesti zjutraj, saj pogosto ni lačna, čeprav je pravilo zdrave prehrane, da je zajtrk najpomembnejši obrok.

To je najtežji del, ampak se prisilim, saj je zajtrk najpomembnejši.

je rekla Kate.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam