fbpx

Kate in Megan: Ali sploh živita v istem časovnem pasu?

Znani

Vojvodinji sta v istem dnevu obiskali dva različna dogodka. Medtem ko je Meghan nosila zimska oblačila, se je Kate pojavila oblečena v lahkotno spomladansko obleko.

Meghan in Harry sta se udeležila slovesnosti, ki je potekala v čast padlim vojakom v prvi svetovni vojni. Za to priložnost je Meghan oblekla zimski plašč ter klobuček oblikovalca Philipa Traceya.

Pod plaščem je nosila črno obleko ter škornje Victorie Beckham, vitko postano pa je poudarila s črnim pasom.

V skoraj istem času sta se vojvoda in vojvodinja Cambridge srečala z osebami, ki so preživeli teroristični napad na stolp Grenfell.

Kate je bila oblečena v temnomodro obleko z dolgimi rokavi, ki jo je okrasila z broško v obliki maka, katero jo je nosila že lani.

Meghan in Harryju bi se morala pridružiti tudi Camilla, ki pa se je opravičila zaradi bolezni, saj se jo je lotila pljučnica.

Vsi so upali, da se bo »fantastična štirica« skupaj pojavila na dogodku, na koncu pa so se odločili, da bodo ločeno obiskali različne slovesnosti. In medtem ko se je Meghan oblekla zimskim razmeram primerno, je Kate mrazu kljubovala s lahkotno obleko ter salonarji.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam