fbpx

Kate Middleton noseča z dvojčki? William je zaskrbljen …

Znani

Britanski tabloidi so že nekajkrat v preteklih mesecih ugibali, ali je Kate spet noseča in da tokrat vojvodinja Cambridge pričakuje dvojčka.

Seveda se zgodba širi kot divji požar, čeprav so dokazi o nosečnosti zelo diskutabilni.

Tako je britanski Express posumil v Katino nosečnost, saj na dogodku sredi februarja ni nosila zaročnega prstana, ki ga sicer vedno nosi. Zakaj? Ker nosečnicam zatekajo roke in noge, zato prstana Kate ne more več natakniti na roko, pravijo.

Potem se je razvila zgodba, da ne samo, da je noseča, ampak da je spol otroka že znan (deklica!), nato pa, da je noseča z dvojčki (dve deklici, je trdila revija OK!).

Seveda se je zgodba prelevila v pravo dramo, saj se princ William zelo boji za zdravje svoje soproge zaradi visokega krvnega tlaka ter hude slabosti, s katerimi se je v vsaki nosečnosti spopadala Kate.

Od prvih govoric do danes britanski dvor govoric ni potrdil, niti zanikal. Kate pa je še bolj vitka, kot po navadi, vendar pa se zdi, da je Katin zadnji obisk v telovadnici odgnal vse govorice, saj o nosečniškem trebuščku (sploh, če pričakuje dvojčka) ni ne duha, ne sluha.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam