fbpx

Kate Middleton v 7 let starem plašču dokazala, da je še vedno v trendu

Lifestyle, Moda, trend, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Plašč A. McQueen, ki je v pasu stisnjen, spodaj pa se zvonasto razširi, sedaj vojvodinji še lepše pristoji in dokazuje, da je brezčasen kos, ki ne podleže menjavi trendov in jamči lastnici šik videz.

Vojvodinja kambriška je frugalna, po domače bi rekli ‘gorenjsko škrta’, ko gre za menjavo kosov oblačila in svoje outfite rada reciklira ter vedno znova nosi, kar ni ravno vrlina denimo njene svakinje Meghan Markle, prav tako tisti z denarjem ponavadi nimajo te značajske poteze.

Ravno zato jo imamo navadni smrtniki še raje, saj nam dokazuje, da ne potrebujemo kar naprej novih oblačil, da bi se postavili v središče pozornosti, bili trendi in zanimivi.

Isti zeleno-moder karirast plašč znamke Alexander McQueen, ki mu je zvesta že 7 let, je vojvodinja kambriška nosila na odprtje razstave Victoria&Albert v škotskem mestu Dundee.

Plašček McQueen, ki je v pasu stisnjen, spodaj pa se zvonasto razširi, sedaj vojvodinji še lepše pristoji in dokazuje, da je brezčasen kos, ki ne podleže menjavi trendov in jamči lastnici šik videz.

Kate ga vsakič uskladi z drugimi modnimi dodatki ali kosi oblačil. Tokrat ga je kombinirala s črnimi rokavicami, najlonkami in salonarji ter zeleno torbico, za svoj rojstni dan leta 2013 pa ga je dopolnila z zelenim klobučkom s pentljo.

Prvič smo Kate videli v tem plašču leta 2012, ko je na neki prireditvi igrala hokej na travi in tedaj je z njim nosila visoke črne škornje s peto.

D. S.

Foto: YouTube, Pinterest, Elle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam