fbpx

Kate Middleton v kratkih hlačah pokazala fantastične noge!

Moda

Vojvoda in vojvodinja Cambridge sta odpotovala na otok Wright, da bi sodelovala na dobrodelni regati, kjer so zvezdniki zbirali denar za različne humanitarne organizacije.

Kate, ki je v regati tekmovala proti svojemu soprogu princu Williamu, se je oblekla skladno s priložnostjo in v športnih kratkih hlačah pokazala natrenirane in vitke noge.

Poleg kratkih hlač je oblekla belo športno jakno, reševalni jopič, modro kapo s šiltkom ter sive športne copate. Kate zelo rada nosi močan make-up, ki pa se mu je tokrat odpovedala, za eleganten vtis vojvodinje pa so poskrbeli srebrni viseči uhani.

Pod športno jakno je nosila belo polo majico, v kateri je pozirala z drugimi slavnimi tekmovalci regate, med katerimi so bili znani pustolovec Bear Grylls, komik John Bishop in veslačica Helen Glover.

Pred samo tekmo je Kate nosila pisano črtasto majico high street znamke Sandro ter široke hlače LK Bennet ter bele športne copate Superga.

Kate je sicer s svojo ekipo zasedla zadnje mesto in za nagrado prejela leseno žlico, Kot kaže se je tokrat držala načela: Pomembno je sodelovati, ne zmagati!

Foto: Getty images, A.P.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam