fbpx

Kate Middleton v Zarini obleki za 10 evrov!

Moda

Vojvodinja Cambridge s svojimi oblačili skoraj vedno pritegne pozornost. Kosi, ki jih nosi, se praviloma razprodajo v roku enega dneva.

Včasih izbere oblačila s podpisom Alexandra McQueena ali kakšnega drugega modnega oblikovalca, rada pa poseže tudi po cenovno bolj dostopnih znamkah, kot je Zara.

Vojvodinja je pred kratkim nosila viskozno obleko te španske modne znamke v videu, ki so ga objavili na Instagramovem profilu Kensington Royal. V njem je sodelovala kot članica komisije nagradnega natečaja Hold Still. 100 razglašenih nagrajenih fotografij bo razstavljeno v virtualni razstavi v sredini oktobra.

Zarina zelena obleka s potiskom, ki jo je nosila Kate, je bila na voljo po ceni 40 evrov, zdaj pa je na znižanju 10 evrov. Seveda smo takoj preverili na spletni strani, kjer pa je obleka že razprodana.

Kate je sicer med karanteno ohranjala stike z javnostjo na družbenih omrežjih in s pomočjo video klicev, kjer je pritegnila veliko pozornosti z recikliranimi modnimi kombinacijami, ki jih ima na svojem domu Anmer Hall v Norfolku.

Foto: Profimedia, Zara, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam