fbpx

Kate Middleton vse bolj kopira modni slog Njenega visočanstva!

Lifestyle, Moda, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Vojvodinja kambriška se očitno že pripravlja na vodilno vlogo, ki jo bo prevzela v prihodnosti, kopira namreč modni slog kraljice Elizabete II. z usklajenimi živobarvnimi oblačili!

In ne le to, da so kosi oblačil, ki jih zadnje čase nosi vojvodinja kambriška, žive barve, pač pa so med seboj usklajeni v istem odtenku od glave do peta, po čemer denimo matriarhinja britanskega dvora slovi že vsaj dobri dve desetletji. Je Kate začela kopirati Kraljičin slog z mislijo na to, da bosta nekega dne s princem Williamom pač po naravi stvari in vrstnega red zasedla britanski prestol?

Modni slog 36-letne vojvodinje se je prav očitno spremenil po tistem, ko se je Kate vrnila s porodniškega dopusta nazaj pred oči javnosti. A ne le, da sta se z babico po moževi strani barvno uskladili, pač pa je Kate prevzela še nekaj pohvalnih (modnih) potez od nje: oblačila ‘reciklira’ in jih nima samo za enkrat, tako da smo jo od 13 priložnosti lahko na kar osmih videli v istih oblačilih!

Dokaz št. 1 v ciklamni barvi

Pravijo, da kar se Janezek nauči, to Janez zna. In enako velja tudi za državo ali monarhijo: kakršen zgled dajejo voditelji ljudstva svojim podanikom ali volilcem, takšna je potem splošna družbena klima in dobri zgledi pač vlečejo vsaj tako močno, kot slabi. Kate je od prvega žezla Velike Britanije pobrala samo najboljše in s tem tudi skromnost oziroma varčnost, saj res ne gre, da bi za vsako formalno priložnost zapravljali težko prisluženi denar davkoplačevalcev ter se se tem norčevali iz njih.

Kate Middleton (v ozadju njen svak, princ Harry) je že zdaj videti, kot da nosi krono!

Kate je imela na voljo kar nekaj let, da izpopolni svoj modni slog za rdečo preprogo in javne dogodke, ki se jih udeležuje v imenu britanske kraljeve družine. Stvari so se medtem zasukale s prihodom še ene ‘ta mlade’ na britanski dvor, Meghan Markle, vojvodinje suseške, ki se je poročila z Williamovim bratom, princem Harryjem. Meghan je v Združeno kraljestvo prinesla ščepec hollywoodskega glamurja, rada nosi znane kreatorje, predvsem obleke znamke Givenchy.

Morda so nekateri že pričakovali ‘modni dvoboj’ novopečenih svakinj in da bo poskušala Kate zasenčiti h’woodski sijaj ljubke Meghan, a to se ni zgodilo: mnogo bolj izkušena in tudi modrejša Kate, ki je za povrhu vsega trikratna mati (Meghan prvega otroka s Harryjem pričakuje zdaj) je elegantno stopila v druge tirnice in se odločila za tradicijo.

Dokaz št. 2: Kate Middleton letos in kraljica Elizabeta II. v mlajših letih

Kateino potezo so mnogi navdušeno podzravili. Vse od oktobra lahko vojvodinjo cambriško videvamo v barvno usklajenih kombinacijah, za povrhu vsega se je odločila poživiti svoj videz z živahnimi in sijočimi barvami, kakršne nadvse obožuje tudi mati Kraljica.

Dostojanstvena kraljevska drža ne gre nikoli iz mode…

In Kate je s to odločitvijo zares dobro uspelo: kot prvo, je zaradi živih barv takoj opazna v še tako veliki množici, kot drugo pa kaže z reciklažo oblačil in vnovičnim nošenjem bodoči kraljici primerno in premišljeno varčnost. Razlika, ki jo velja poudariti, je le v izboru modnih dodatkov.

Dokaz št. 3 v pastelni pudrnato rožnati!

Kraljica Elizabeta II. že dolgo prisega na majhne, škatlaste torbice ter nosi obutev z nizkimi petkami, več kot pol stoletja mlajša Kate pa seveda nosi bolj ‘fashionable’ in ‘statement’ torbice ter kajpak salonarje z visoko peto. A vse to se utegne z leti še kako spremeniti, tudi ženske namreč z vsakim letom, kaj šele desetletjem, začenjamo praktičnosti in uporabnosti dajati prednost v primerjavi s trendi zapovedmi in seksapilno zapeljivostjo.

 

D. S.

Foto: Daily Mail, Pinterest, BoF, Evening Standard, Town&Country Magazine, Vanity Fair

Kolaž: D. S.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam