fbpx

Kate Winslet zapisala sporočilo vsem ženskam

Lepota, Novice, Zanimivosti

Oskarjevka Kate Winslet se je odločila, da bo svetu pokazala svojo fotografijo, na kateri je popolnoma brez ličil in na glas povedala, kaj si misli. Poleg slike je zapisala močno sporočilo za vse, ki se obremenjujejo s svojim videzom in pustijo, da jih negativni komentarji in lepotni ideali obremenjujejo. Zapisala je takole: “Vem, da sem […]

Oskarjevka Kate Winslet se je odločila, da bo svetu pokazala svojo fotografijo, na kateri je popolnoma brez ličil in na glas povedala, kaj si misli. Poleg slike je zapisala močno sporočilo za vse, ki se obremenjujejo s svojim videzom in pustijo, da jih negativni komentarji in lepotni ideali obremenjujejo.

kate

Vir: Instagram

Zapisala je takole:
Vem, da sem nekoliko bolj okrogla, da imam velika stopala in včasih grozno frizuro. Ko sem odraščala in še danes, s strani ženske le redko slišim pozitiven komentar o videzu. Večinoma slišim negativne komentarje. Toda zavedam se, da večinoma negativne besede pridejo od ljudi, ki uživajo v negativnih opazkah na facebooku, v resnici pa niti sebe ne marajo. Danes bi rada objavila svojo sliko brez ličil. Vem, da imam gube, toda danes želim, da pogledate preko teh gub. Želim se sprejeti tako kot sem in želim, da vi sprejmete sebe, taki kot ste, in se imate radi, taki kot ste. Delite to sporočilo naprej, da bo prišlo tudi do negativcev, in jim tako sporočite, da se požvižgate na njihovo negativo. Sporočite jim, da ste se odločili da ne boste žrtev teh “nasilnežev”, ki se iz drugih norčujejo zaradi videza, rase, spola ali drugih stvari. Delite to sporočilo naprej tudi, če se imate radi, taki kot ste, in si ne želite ničesar na sebi spremeniti. Ljubi naj vas cenijo, take, kot ste v resnici.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam