fbpx

Katera astrološka znamenja imajo največ modnega stila?

Moda

Horoskopa ter nasvetov, povezanih z nebesnimi znamenji največkrat ne smemo jemati preveč resno, za vse indikacije in neželene pojave v življenju pa se rajši obrnite k strokovnjakom.

Tako kot v vsa druga življenjska področja, so se zvezde vmešale tudi v naš okus. V zvezdah je namreč zapisano, katere dame imajo več stila ter kako dobro se znajdejo v modnih trendih.

Preberite še: Veliki ljubezenski horoskop za 2019

Ste med tistimi tremi znamenji, ki jim je bila moda položena v zibelko, ali pa se zanjo ne zanimate, preverite v nadaljevanju prispevka.

Bik

Pripadnice tega znamenja nimajo nikoli težave odšteti veliko denarja za kakovostne in klasične kose, saj se zavedajo, da se tak vložek dolgoročno splača. Kljub temu pa to ne pomeni, da ne spremljajo novih trendov. Še več, dejstvo je, da se lahko oblečejo v nenavadne kombinacije, ki pa bodo na njih videti odlično. Njihov občutek za modo je nezmotljiv.

Preberite še: 5 najbolj pohotnih astroloških znamenj, ki so vedno za seks!

Lev

Dominantne levinje uživajo v pohvalah na vseh življenjskih področjih, zato se zelo trudijo, da so ob vsaki priložnosti najboljše oblečene. Njihove kombinacije so dokaz, da se modno tveganje še kako izplača. Prav tako jim je pomembna kakovost materiala ter da so oblačila na njih videti kot ukrojena po meri.

Tehtnica

Tehtnice obožujejo trende in oblačila, ki so trenutno v modi, nikoli pa ne bodo oblekle kosov samo zaradi dejstva, da so moderna. Med njimi in modnimi kosi se mora najprej zgoditi ljubezenski klik. Obožujejo klasične kroje, zelo rade pa se igrajo z različnimi materiali, barvami in vzorci.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam