fbpx

Katera bo postala letošnja Miss Universe 2017?

Dogodki, Domača scena, Lepota, Lifestyle, Miss Universe Slovenija, Novice, PR novica, Prva stran

Le še nekaj tednov nas loči do razglasitve zmagovalke!

Le še nekaj tednov nas loči do razglasitve zmagovalke Miss Universe Slovenija 2017, a do takrat tekmovalke čaka še zelo veliko dela!

Lepotice med izzivi, ki jih lahko od 3. septembra dalje vsako nedeljo ob 21. uri lahko spremljate na televiziji TV 3, spremlja stroga strokovna žirija z najbolj izkušeno manekenko in modelom na naših tleh, Bernardo Marovt.

Vsa dekleta morajo v predstavitvenih oddajah uspešno opraviti tudi po dva izziva na različnih koncih Slovenije. V imenu visoke ekološke osveščenosti, pa se vsakič na pot odpravljajo z vlakom.

Med drugim so tekmovalke obiskale tudi modno oblikovalko Majo Ferme. Ta je prvim petih lepoticam predstavila najnovejšo modno kolekcijo, ena izmed tekmovalk, pa se je morala spopasti s čisto pravo stilsko nalogo.

Kandidatka za miss Universe Sara Vanessa Zupan pravi, da je nad delom Maje Ferme navdušena, veliko dragocenih modnih nasvetov pa je prejela tudi od Bernarde Marovt.

V prvi oddaji boste tako že lahko videli, kako so se dekleta znašla na modni reviji, ki so jo morale improvizirati kar na premikajočem se vlaku med Ljubljano in Celjem. Svoje komunikacijske, a tudi ročne spretnosti so morale preizkusili še v fitnesu, pri frizerju in v očesnem centru Vidim.

Več o izboru Miss Universe si preberite na spletni strani, kako pa so dekleta opravila z izzivi,  si oglejte že to nedeljo, 3. septembra ob  21.00 na televiziji TV3!

 

foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam