fbpx

Katera je lepša? Severina in Jelena Rozga na rdeči preprogi sarajevskega filmskega festivala

Moda, Novice, Znani

Te dni v Sarajevu poteka Film festival. To pa je za dame odlična priložnost, da si oblečejo čudovite kreacije ter se sprehodijo po rdeči preprogi. Dami, ki sta do zdaj najbolj izstopali, sta seveda Severina in Jelena Rozga.

Sarajevski filmski festival je eden izmed najbolj uglednih filmskih dogodkov na Balkanu, ki se je letos začel 10. avgusta.

Rdeča preproga je bila polna znanih osebnosti, ki so to priložnost izkoristile ter se pokazale v najboljši luči. Med obiskovalci sta blesteli kraljici hrvaške glasbe, Severina ter Jelena Rozga, ki sta navdušili s svojima toaletama. Seveda se je v medijih nemudoma začelo razpravljati, katera je bila videti bolje.

Severina se je v družbi soproga Igorja Kojića udeležila otvoritvenega dogodka, zaljubljeni par pa je na družbenih omrežjih objavljal fotografije s celega mesta in tako smo lahko pevkino obleko videli iz vseh zornih kotov.

Črno-bela obleka z odprtim hrbtom, volančki ter veliko pentljo okoli pasu je delo Proenze Schouler, za katero je pevka odštela vrtoglavih 3.550 evrov, priznati pa moramo, da je to ena izmed najbolj elegantnih oblek, ki jih je Severina nosila.

Obleko je kombinirala z Jimmy Choo sandali ter zeleno Chloe Nile Minaudiere torbico, ki je izjemno popularna med zvezdnicami, cena pa znaša 1.200 evrov.

V zadnjem času smo opazili, da Severina zelo rada nosi oblačila ohlapnih krojev in priznati moramo, da jih zna nositi. Prav tako v zadnjem času prisega na »manj je več« kar se tiče ličil, kar ji je z obraza izbrisalo kar nekaj let.

Pevka je, sodeč po fotografijah naravnost blestela, po fotografijah sodeč, predvsem zaradi ljubezni.

Jelena Rozga je na festival prišla tretji dan in za razliko od Severine, oblekla kreacijo hrvaškega oblikovalskega dua. Čeprav sama na Instagramu ni zapisala, kdo je podpisan po obleko, je to storila oblikovalca, poznana pod imenom Arileo, ki sta na svojem profilu zapisala, da stojita za to čudovito rumeno dolgo obleko, okrašeno s pentljo na rami.

Pevka je outfit dopolnila z rdečo YSL torbico, ki stane med 1.000 in 2.000 evri. Jelena je svoje lase zravnala, preprosto pričesko pa so krasili elegantni viseči uhani. Pri make – upu je svetlolaska v prvi plan postavila ustnice, ki jih je naličila z mat rdečo šminko. V uredništvu se ne moremo nehati spraševati, kje je našla to popolno rdečo barvo.

Jelena in Severina sta potrdili, da sta resnično pravi estradni kraljici in težko se odločimo, katera je bila videti lepša. Modno odločitev zato prepuščamo kar vam.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam