Katera je najmočnejša beseda?

25. september 2023

Katera je najmočnejša beseda?

25. september 2023
Foto: Armani

Katera je najmočnejša beseda?

25. september 2023

Sì, legendarna ženska dišava Giorgio Armani, zdaj odpira vrata v novo poglavje z novo stekleničko, novo intenzivnejšo dišavo in novo kampanjo.

Oda moči reči da, Sì (da) predstavlja izbiro, ki jo vodita razum in čustva. Reči Sì pomeni reči da strasti, svobodi, ljubezni in sebi, spodbuja pa ga izraz sodobne ženskosti.
“Sì (Da) je najmočnejša beseda. Je izbira, da sprejmeš neskončne možnosti življenja in vsak vidik sebe.” Giorgio Armani

Nova oblika steklenice za ponovno polnjenje je zasnovana tako, da traja. Ikonična oblika steklenice Sì, izdelana v skladu z edinstveno umetnostjo izdelave stekla, je okrašena z impresivnim zlatim logotipom Sì, vtisnjenim v steklo.

Nova dišava SÌ EAU DE PARFUM INTENSE daje Sì toplejši videz, združuje nektar črnega ribeza z žametnim cvetličnim srcem in čutno cvetico vanilije.

Nova kampanja SÌ EAU DE PARFUM INTENSE prinaša to prenovljeno vizijo Sì v življenje. Film, ki ga vodi Cate Blanchett, z oskarjem nagrajena igralka in globalna ambasadorka lepote Armani, prikazuje vrsto močnih žensk, ki razglašajo Sì. Med njimi so vzhajajoča ameriška igralka Sadie Sink; italijanska igralka Matilde Gioli; in španska manekenka Eugenia Silva, ki vse utelešajo možnosti, ki jih prinaša izgovorjava Sì.

Simfonija močnih trenutkov

Nova kampanja SÌ EAU DE PARFUM INTENSE zajema vrhunec trenutka, saj predstavlja množico žensk s svojimi lastnimi edinstvenimi zgodbami, ki vse zajemajo moč dišave Sì.

Film, ki ga je režirala Amber Grace Johnson, prikazuje Cate Blanchett, igralko in globalno Armanijevo ambasadorko lepote, ki vodi skupino močnih žensk. Med njimi igralka Sadie Sink, ki pooseblja svežino in drznost dišave, igralka Matilde Gioli in manekenka Eugenia Silva. Vsako žensko se spodbuja, da sprejme moč Sì-ja.
Skupaj predstavljata večplastnost besede Sì in njeno množico pomenov:

Sì (Da) novim začetkom.
Sì (Da) svobodi.
Sì (Da) ljubezen.
Sì (Da) temu, kar smo.
Sì (Da) samozavesti.
in Sì (Da) življenju.

Izgovarjanje besede Sì (Da) ustvarja neskončen potencial in možnosti, izgovarjanje Si lahko vpliva na to, kako se življenje odvija. Zvočna podlaga filma, viralni Beggin’ remake italijanske rock skupine Måneskin, s svojim močnim in vztrajnim ritmom daje kampanji moč in energijo ter povečuje njeno intenzivnost.

Nova CHYPRE AMBERY sadna dišava

Deset let po nastanku originalne dišave SÌ EAU DE PARFUM glavna parfumerka Julie Massé ponuja prepričljivo reinterpretacijo svoje legendarne chypre dišave in ustvarja novo SÌ EAU DE PARFUM INTENSE kot chypre jantarno sadno dišavo.

SÌ EAU DE PARFUM INTENSE se odpre s sočnim nektarjem črnega ribeza, ki ustvarja naraven vidik dišave in dopolnjuje njen sadni učinek. Črni ribez je združen z aromatično cvetno svežino vrtnice Damascena ter dimljenim in zeliščnim črnim čajem, ki poudari vaniljeve osnovne note dišave.

V srcu je absolut vrtnice Damascena, ki razkriva najbogatejše, najbolj privlačne vidike vrtnice in ustvarja močno, a prijetno dišavo. To je združeno z mehkimi notami osmantusa, belih cvetov in notami eteričnega olja davane, katerega žametna, sadna nota prispeva k cvetlični čutnosti SÌ EAU DE PARFUM INTENSE.

V osnovi se meša kremni duo burbonske vanilije in olja pačulija. V SÌ EAU DE PARFUM INTENSE sta dva različna vidika burbonske vanilije. Ena je vanilijev poparek, ki razkrije mehak in nežen vonj vanilije s pudrastimi in obdajajočimi toni. Drugi je izvleček vanilije, ki zajame intenziven vonj zrelega stroka vanilije, katerega tople, balzamične tone poudari plast črne olive. Ti dve noti vanilije se zlijeta z eteričnim oljem pačulija in ustvarita lesni vonj edinstvene svežine.

Nova očarljiva steklenička

Nova steklenica Sì, ki je bila zasnovana in izdelana v Franciji in Italiji kot dragocen dragulj in je sestavljena iz 15 % recikliranega stekla, prikazuje edinstveno steklarsko znanje in izkušnje.

Steklenička s svojo impresivno zasnovo simbolizira zavezo, da se besedo Sì izgovori pogumneje kot kdaj koli prej, kar je poudarjeno z otipljivim, tridimenzionalnim napisom “Sì”, ki zdaj krasi steklenico. Beseda je vtisnjena v steklo na obeh straneh, kar ustvarja čuten in neustavljiv videz, medtem ko črke objemajo obliko steklenice. To je močna izjava, ki vabi vsako žensko, da reče Sì.
Steklenička je pokrita s Sìjevim podpisom – gladkim črnim pokrovčkom v obliki kamna. Ime Giorgio Armani, črno vgravirano na steklo, je postavljeno v sredino steklenice za eleganten učinek.

SÌ: popolna paleta dišav

Sì EAU DE PARFUM INTENSE je prepričljiv nov dodatek k uveljavljenim dišavam Sì, od katerih vsaka poudarja svoj značilen vidik dišavnega podpisa črnega ribeza:

  • SÌ EAU DE PARFUM združuje nektar črnega ribeza, note majske vrtnice in frezije ter akord mošusnega belega lesa za ustvarjanje intenzivne in voljne dišave.
  • SÌ PASSIONE je drzna dišava, ki v svoji osnovi združuje vanilijo s srcem vrtničnih not, heliotropa in akordov jasmina. To ustvari čuten, sadno cvetlični vonj.
  • Sì PASSIONE INTENSE je prefinjen, a intenziven, ki združuje nektar črnega ribeza z absolutom jasmina in super infuzijo jasmina, ki sta združena z bazo cedrovine, vanilije in pačulija.
  • Sì PASSIONE ÉCLAT nasprotuje akordom črnega ribeza in ovijajoče bergamotke z dvema vrstama vrtnic. Ta se zlije z bazo belega mošusa in vanilije, kar ima za posledico vonj velikodušne ženstvenosti.

Style. Več novic