fbpx

Katera oblačila v resnici na ženskah najraje vidijo moški?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Ni to, kar ste pričakovali …

Pred kratkim sem kar nekaj pripadnikov močnejšega spola prosila, naj mi zaupajo, katera oblačila na ženskah najrajši vidijo. Priznam, da nisem pričakovala tako enotnih (in kar malce nepričakovanih) odgovorov.

Toliko, kot je ljudi, je lahko tudi različnih okusov in edina stvar, kar jih povezuje je ta, da so moški ter da so se o tem sploh pripravljeni pogovarjati.

Še preden pa berete članek naprej, bi vam rada položila na srce, da se vedno oblačite zase, nikoli za drugega. Torej, namesto da članek razumete kot vodič, kako se obleči, da pritegnete moško pozornost, ga vzemite kot zanimivo odkritje, kaj si pravzaprav mislijo o naših modnih izborih.

Iz odgovorov sem ugotovila, da se šest kosov nenehno ponavlja, zato je vsekakor na mestu, da jih predstavim. Sprehodite se naprej po članku in odkrijte, katera oblačila moški najraje vidijo na ženskah.

Preprost top

To je bil daleč največkrat izrečen odgovor na moje vprašanje. Ni pomembno, ali gre za navadno sivo T-shirt ali črno off-the-shoulder majico, je preprost top najbolj priljubljen kos oblačila, po mnenju moških.

Usnjena jakna

Usnjena jakna je eden izmed klasičnih kosov, ki pa ga tudi moški na nas zelo radi vidijo.

Poslovna obleka

Nikakršno presenečenje ni bilo, da je moškim všeč črna poslovna obleka, večje presenečenje pa je, da jim niso všeč oprijete obleke, ampak bolj ohlapne.

Drzni čevlji

Priznam, da je bilo ta odgovor kar veliko presenečenje, ko so mi nekateri znanci zaupali, da imajo radi, kadar se njihova boljša polovica odloči za drzen par čevljev, po možnosti s podpisom znanega oblikovalca, pri čemer pa višina petke sploh ni pomembna.

Svetle barve

Da, črna usnjena jakna moške prepriča, prav tako pa tudi vpadljive jakne. Kdo bi si mislil? Če k temu dodamo, da je enemu znancu všeč, kadar soproga obleče svetle svilene hlače, potem pridemo do zaključka, da nas moški radi vidijo, kadar oblečemo svetla in barvita oblačila.

Poletne obleke

Pravzaprav ta kos ni nikakršno šokantno presenečenje, saj imajo moški radi na nas ženstvene in cvetlične obleke, nekaj jih je celo odgovorilo, da morajo biti zelo ohlapne.

 

Foto: Style Du Monde


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam