fbpx

Katera slavna Slovenka je končno pozirala gola za Playboy?

Znani

Igralka, voditeljica, novinarka in kolumnistka Ula Furlan je na svojem Instagramu izdala, da bo svoje čare razkrila tudi za najbolj priljubljeno moško revijo Playboy.

Vroče fotografije je v italijanskem Lignanu posnel njihov legendarni fotograf Aleš Bravničar, ki se z Ulinimi akti menda poslavlja od desetletnega sodelovanja z omenjeno revijo. 

Kljub temu, da je temnolaska vajena nastopanja in fotografiranja, pa jo je pred tem izzivom vseeno malce “zvilo”, kot je zapisala v svoji kolumni na spletnem portalu Mična: “Zjutraj vstanem zelo zgodaj, pobrijem si vse okončine in najintimnejše predele, namazilim se z mlekom za telo, pofenam lase, zadrgnem potovalko in se odpeljem, v prvo in najverjetneje edino tovrstno pustolovščino. To je zdaj to.

Pa ima vse to sploh smisel, Ula? Aleš Bravničar, Playboy Special, jaz in moje golo telo. Gre za premagati sebe? Ali se pokloniti lastnemu telesu? /…/ Jaz načeloma težav z goloto nimam, tja do topless in ritka kadriranja. Soočiti se s kompletno lastno pa je čisto druga zgodba.”

Ula pa je tudi razložila, zakaj se je pri 35. odločila za ta korak: “Na neki način se mi zdi, da sem privolila tudi zato, ker je zdaj za vse to edini pravi trenutek. In najverjetneje tudi zadnja priložnost. Aleš se od ustvarjanja vsakomesečnih Playboyevih zgodb namreč poslavlja.

10 let in več kot 40 seksi pictorialov bo zabeležil v čisto posebni Playboy Special različici, ki bo na dnevniški način pregledala in zaobjela to dekado. Dela, deklet, raznovrstne golote, estetike, prizorišč in podob. Karakterjev in zakulisnih zgodb. Presežkov, dvomov, kislic, radosti in izzivov. In potem kot zadnja ever – jaz, Uli. Tudi na naslovnici. Čast in izziv. Dvom in suvereno kimanje. Ja, sprejmem,”

je med drugim zapisala v svoji kolumni.

Vir. Zurnal24.si

Foto: Instagram, Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam