fbpx

Katere modne hiše so kot ustvarjene za vaš horoskopski znak?

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, slider, Zanimivosti, Ženska moda

Dior, Balenciaga, Chanel ali Armani? Oblecite kreacije, ki so kot ustvarjene za vaš znak, no, če vam le bančni račun to dopušča…

Spadate med modne poznavalke? Potem je čisto vseeno, ali si lahko kreacije teh prestižnih blagovnih znamk zares privoščite, saj je okus bolj pomemben od denarja. Vsekakor pa lahko, zgolj za zabavo, preverite, ali se ta modni horoskop sklada z vašimi osebnimi preferencami ter modnim okusom.

Katero znamko bi izbrale, če bi bile vaše možnosti neomejene in bi lahko garderobno omaro napolnile z njihovimi oblačili ter modnimi dodatki? So to Dior, Chanel ali Stella McCartney, morda pa raje Chloé, Armani, Valentino, Dolce&Gabbana?

Nova kolekcija modne hiše Chloé za pomlad-poletje 2018

Najbrž vam je všeč več znamk, kar je povsem normalno. Vseeno pa si skupaj oglejmo, kakšen modni horoskop so pripravili pri Elle in katere znamke vam glede na vaš zodiak najbolj priporočajo.

# Oven: Versace

Imenitne kreacije italijanske modne hiše so sodobna kombinacija čutnosti, umetnosti in rock’n’rolla. Versace ima v sebi uporništvo, pa tudi spontanost, tako kot ovnice.

# Bik: Louis Vuitton

Bikice cenijo udobje in klasiko. Zato je modna hiša Louis Vuitton kot ustvarjena zanje – to so elegantna oblačila, ki ženski dajejo videz moči.

# Dvojčka: Giorgio Armani

Zanimivi kosi v kombinaciji z luksuzom. To je modna filozofija dvojčic, pa tudi modne hiše Armani. Njihove kolekcije so bogate s klasičnimi ready-to-wear oblačili, izdelanimi iz luksuznih in vpadljivih materialov.

# Rak: Givenchy

Rakice so sofisticirane, zato jim izvrstno pristojijo kreacije modne hiše Givenchy, ki odražajo aristokratsko eleganco in so klasično krojene.

# Lev: Valentino

Levinj ne moti pozornost, ki je bodo deležne še več v modnih kosih s podpisom Valentino. Ognjevita, samozavestna in razigrana znamka – takšna pa je tudi horoskopska levinja.

# Devica: Tom Ford

Device ponavadi niso preveč vpadljive. Take so tudi modne umetnine znamke Tom Ford (izjema je letošnja spomladansko-poletna kolekcija, polna živih barv), ki so izvrstno krojene in včasih nadvse čutne, vsekakor pa so diskretno prestižne.

# Tehtnica: Saint Laurent

Klasika s podpisom Saint Laurent jim bo prinesla ženstveno modo z nepričakovanimi materiali in razburljivimi tkaninami, ki so tudi na otip prav posebne. Vrhunska estetika za vedno izbirčno tehtnico.

# Škorpijon: Dolce & Gabbana

Škorpijonke so strastne, natanko takšne, kot oblačila ter modni dodatki italijanske modne hiše Dolce & Gabbana. V njihove kreacije ženstvenih krojev je strast dobesedno vtkana.

# Strelec: Gucci

Strelci so zaljubljeni v pisane barve in znajo odlično kombinirati na videz nezdružljivo. Zato se bodo tudi strelke težko uprle oblačilom znamke Gucci, ki jih odlikujeta optimizem in veselje.

# Kozorog: Chanel

Modna hiša Chanel je sinonim za sofisticiranost in eleganco, to pa kozoroginje obožujejo. Zanesljivo bi se jim podal Chanelov kostim ali kakšna od oblek te znamke.

# Vodnar: Fendi

Samozavestne pripadnice tega znaka bodo dale nase tudi tisto, česar si drugi ne upajo. Edinstvene in malce ekscentrične kreacije modne hiše Fendi jih takoj prepričajo.

# Ribi: Christian Dior

Nežne in čustvene ribice bodo svojo posebnost ter občutljivost najboljše izrazile z romantičnimi in ženstvenimi stvaritvami modne hiše Christian Dior, s pomočjo katerih se bodo prelevile v zasanjane boginje.

Mimogrede, vse fotografije, vključno z uvodno (znamka Saint Laurent) prikazujejo oblačila in dodatke iz letošnjih kolekcij za pomlad-poletje 2018.

 

Foto: Nick Verreos, Elle, YouTube, Pinterest, BoF, WWD, Senatus, Savoir Flair


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam