fbpx

Katere moške imajo ženske za najbolj možate?

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Spolnost, Zanimivosti

Če je vašega najdražjega ali pa privlačnega sodelavca začelo skrbeti zaradi izpadanja las, ga pomirite, to ni slaba novica. Kajti po raziskavah aneriškega znanstvenika se zdijo ženskam najbolj možati…

… plešci! Tako trdi znanstvenik Albert E. Mannes z Univerze Pennsylvania, raziskavo je opravil na 59 ženskah in dokazal, da se ženskam zdijo najbolj možati prav moški brez las (pobriti ali plešasti).

Sodelujočim so pokazali slike moških z različnimi telesnimi značilnostmi in v visokem odstotku so potrdile, da se jim zdijo gologlavi moški najbolj možati, najmočnejši in se zdijo najbolj ambiciozni.

View this post on Instagram

Bloodshot state of mind…

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Druga študija na Univerzi Saarland pa je pokazala, da so obriti ali plešasti moški v glavnem najbolj uspešni in najbolj inteligentni. Toda pravilo privlačnosti ne velja za polplešaste moške, ki se jim lasje redčijo počasi na določenih mestih. Še nasprotno, take moške so ženske opisale kot slabotnejše in manj seksi.

View this post on Instagram

@danielsmithphotography @gq_germany

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on

Na zgornjih fotografijah so najbolj kul plešasti frajerji (zabriti ali naravno že brez las), ki so se ženskam po vsem svetu zdeli in se še vedno zdijo najbolj možati in za povrhu najbolj karizmatični.

D. S.

Foto: Instagram, Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam