fbpx

Katere salonarje bi morala imeti vsaka ženska v svoji omari?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Klasičnih salonarjev ne imenujemo brez razloga za brezčasen model.

Klasičnih salonarjev ne imenujemo brez razloga za brezčasen model. Silhueta, ki sledi obliki stopala, višina petk in sam nagib stopala, vašo postavo v trenutku naredijo bolj zapeljivo, saj so vaše noge takoj videti daljše. Poleg tega pa tudi vemo, da te lepotice dvigujejo ženskam samozavest.

Vse do danes je klasični salonar model, ki mu ženske najbolj zaupajo in zaradi tega iz sezone v sezono, dobivamo nove, osvežene in preoblikovane izpeljanke. Predstavljamo vam 4 modele salonarjev, ki jih morajo ženske imeti v svoji garderobi.

Klasični salonarji

Ta model ima odlično silhueto, dizajn in visok sijaj, zato boste v njih vedno videti prefinjeno in chic. Odvisno od okusa posameznice, lahko izbirate med različnimi modeli klasičnih salonarjev, ki se razlikujejo po debelini in višini petk.

files (2)

Christian Louboutin

Salonarji iz semiša

Salonarji različnih barv, narejeni iz semiša, so videti zelo nežni in elegantni. Zahvaljujoč bogati ponudbi, lahko izbirate med različnimi modeli, od nevtralnih do živih barv in vzorcev.

files

Gianvito Rossi

Salonarji s platformo

Če vam visoka peta ni dovolj, lahko salonarje nadgradite še s platformo. Na ta način lahko dodate še nekaj centimetrov višine in odvisno od vašega sloga, lahko izbirate med salonarji z zelo visoko, do modelov z nizko platformo.

files (1)

Saint Laurent

Salonarji s paščkom

Poleg tega, da pašček drži stopalo, so ti salonarji zelo stabilni in udobni. So popoln izbor za vse tiste ženske, ki želijo prefinjen, nežen in ženstven slog.

files (3)

Saint Laurent

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam