fbpx

Katere so trenutno najbolj trendovske barve za lase?

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Subrina predstavlja blond odtenke malsenih barv – Subrina Butter Colour.

Da bodo naši lasje obarvani v skladu s sezonskimi trendi, so pri Subrini predstavili tri nove, inovativne blond odtenke, ki bodo poskrbeli za čudovit blond rezultat na vaših laseh.

Novi odtenki dopolnjujejo izbor že obstoječih odtenkov izredno negovalne linije maslenih barv za lase Subrina Butter Colour. Na trgu barv za lase je vedno bolj prisoten trend zelo negovalnih barv in prav barve Subrina Butter Colour so odgovor Subrine na ta vedno bolj pogost trend.

Trajno obstojne barve za lase, ki ne vsebujejo amonijaka, so obogatene z negovalno močjo štirih vrst masla: maslo murumuru obnavlja lase, karitejevo maslo jih hrani, kakavovo maslo jih ščiti, mangovo maslo pa skrbi za dodatno vlaženje. Edinstvena kombinacija štirih vrst masla tako nahrani lase od znotraj in s tem zagotavlja intenzivne odtenke in bleščeč sijaj vaših las.

Spodaj vam tako predstavljamo tri odtenke barv, enega izmed njih pa smo preizkusili tudi sami.

Če imate rjave lase, ki jih želite posvetliti v hladen blond odtenek, je najbolj primeren za vas Subrina Butter Colour 710 naravno blond. Ta odtenek poskrbi za naravno blond rezultat na rjavih laseh, brez toplega podtona. Za svetlolaske pa ta odtenek ni primeren, saj lahko na svetlih laseh pusti pridih zelene barve. Tudi rahlo osivele lase lahko enakomerno pobarvate s tem odtenkom.

Subrina Butter Colour 1020 biserno blond ustvarja pristno biserno blond barvo brez nezaželenih oranžnih tonov. Ta odtenek je primeren za svetlenje srednje do svetlo blond osnovne barve las. Če imate lase že posvetljene, pa ga nanesite samo na narastek, saj ob nanosu na že posvetljene konice, lahko barva tam izpade modrikasto. Ni pa primeren za uporabo na sivih laseh.

Če si želite prefinjeno temen karamelno blond odtenek las, potem izberite odtenek Subrina Butter Colour 850 temno karamelno blond. Primeren je za svetlo do temno blond naravno osnovo las. Tudi na zelo osivelih laseh omogoča enakomerno, intenzivno nianso.

Uredništvo je preverilo …

Sami smo preizkusili odtenek 850 temno karamelno blond in lahko zapišemo, da so lasje po uporabi precej bolj sijoči, barva se enakomerno preliva od korena do konic. Po barvanju imajo lasje oranžkast lesk in videti so bolj zdravi in enakomerno pobarvani.

Prej

Potem

 

 

 

Foto: Style.Over.Net, Pinterest, Facebook Subrina


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam