Kateri izdelek za volumen uporabljajo Kim K., J. Lo in ostale zvezdnice?

17. oktober 2022

Kateri izdelek za volumen uporabljajo Kim K., J. Lo in ostale zvezdnice?

17. oktober 2022

Frizer slavnih razkriva, kateri izdelek za izjemen volumen uporablja na zvezdnicah.

Chris Appleton je eden najbolj znanih hollywoodskih frizerjev s še več slavnimi strankami in je zaslužen za čudovite pričeske zvezdnic, kot so Kim Kardashian, Jennifer Lopez in Dua Lipa.

Chris pogosto predstavlja navdihujoče primere frizur na manekenkah, pa tudi trike, kako jih doseči in vzdrževati. Tako je pred kratkim s svojimi sledilci delil skrivnost voluminoznega fena, ki je trenutno eden najbolj priljubljenih lepotnih videzov.

Od družbenih omrežij, predvsem na TikToku in Instagramu, kjer številni lepotni vplivneži pokažejo svoje različice popolnih kodrov s polnim volumnom, do lepotnih videzov na modnih brveh in v prvih vrstah modnih revij, je voluminozna pričeska z nakodranimi prameni pravi hit in privlačna kot kdaj koli prej.

Ta pričeska se lahko odlično obnese na različnih tipih in dolžinah las, zanjo je značilen okrogel, voluminozen slog in oblika iz 90. let, kjer se številni sloji las prekrivajo in zvijajo okoli obraza za največji volumen.

Nekateri najbolj prepoznavni videzi iz 90. s to pričesko so zagotovo videzi supermanekenke Cindy Crawford in igralke Pamele Anderson iz časa, ko je igrala v Obalni straži. Prav živahna pričeska Pamele Anderson je postala navdih za lepotne videze, ki jih zadnje mesece rada nosi Kim Kardashian.

Kako doseči to pričesko?

1. korak: “Lase začnem pripravljati s Color Wow Xtra Large Bombshell Volumiser in ga nanesem na korenine, ko so še mokri. Ta pena je drugačna, ker lasem doda volumen, ne da bi jih izsušila kot druge formule pen za lase,” razlaga Chris.

2. korak: Sušenje las s sušilcem za lase.

3. korak: Ko so lasje suhi, jih razdelite na več pramenov, ki jih nato posamično navijte na navijalke. “So stare šole in tako enostavni za delo. Ne trudite se jih uporabljati od začetka, ko so vaši lasje mokri, to je izguba časa,” pojasnjuje Chris.

4. korak: “Odstranite navijalke, si skrtačite lase in videli boste eksplozijo velikih in seksi las.”

Xtra Large Bombshell Volumizer znamke Color WOW je posebna pena, torej pripravek za utrjevanje, ki bo pričeski dal želeno obliko in volumen.

Po njegovi uporabi bodo lasje videti bolj puhasti in gostejši, pena pa zagotavlja tudi učinkovito zaščito med toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.

O nasvetih Chrisa Appletona smo že pisali: o skuštrani figi, ki je tako preprosta, da jo morate posnemati.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic