fbpx

Kateri so najdražji lepotni tretmaji na svetu?

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Ste za masažo s kaktusom?

Lepotna industrija že dolgo določa standarde, ki jih je včasih nemogoče doseči. Živimo v času, ko nas s strani revij gledajo obrazi s popolnoma gladko in zategnjeno kožo, gube so nevidne, celulit pa nekaj, kar sploh ne obstaja.

Pojav družbenih omrežij je ta pojav še povečal, saj lahko samo z nekaj kliki na filtre, obraz postane popoln. Ne glede na to, da se odkrito govori o nerealnosti fotografij in kako je najbolj pomembna notranja lepota, je dejstvo, da je vedno več ljudi pripravljeno za lepotne tretmaje plačati večjo količino denarja, samo da preskusijo novo čudežno kremo ali tretma. Poiskali smo najdražje in najbolj nenavadne tretmaje, ki jih trenutno ponuja lepotna industrija.

Plazmolifting

Če govorimo o najbolj zaželenem tretmaju v svetu slavnih in bogatih, je prav plazmolifting tretma, ki ga moramo najprej omeniti. Širša javnost ga je spoznala s pomočjo Kim Kardashian in od takrat se zanimanje zanju samo povečuje. Običajno ga imenujejo »vampirski lifting«, saj ta pomlajevalna metoda vključuje vbrizgavanje lastne krvne plazme s pomočjo injekcij v obraz. Za obisk enega tretmaja boste morali odšteti približno 1.300 evrov.

Nega s kaviarjem

Te prestižne hrane ne najdemo le v najboljših restavracijah sveta, ampak tudi v kozmetičnih centrih. Najbolj znana lepotna znamka, ki v svoje izdelke vključuje kaviar, je La Prairie, ki ga uporablja za glajenje in pomlajevanje kože. Celoten tretma z njihovo linijo lahko preskusite v hotelu Ritz Carlton na Manhattnu, vaša denarnica pa bo lažja za 1.000 evrov.

Kopel z Evianovo vodo

Da, tudi to je mogoče! Za čudovitih 9.100 evrov lahko plavate v tisočih litrih Evianove vode. Storitev je na voljo izključno v apartmaju Victoria Hotel v Miamiju in jo pogosto uporablja Serena Williams.

Masaža z dragimi kamni

Če se znajdete v enem izmed hotelov, ki je v lasti Donalda Trumpa, povprašajte za ta poseben tretma- Ura masaže vas bo stala 250 evrov, pri čemer vam bodo zmasirali telo s safirji, kristali in rubini.

24 – karatna zlata maska

Že od starih časov je znano, da ima zlato pomlajevalne lastnosti. Z drugimi besedami: zlato je v svetu kozmetike in lepote dobro znano. Po čiščenju obraza, se na obraz nanese zlata maska v obliki olja. Če jo želite preskusiti, boste zanjo morali odšteti med 160 in 300 evri.

Masaža s kaktusom

Eden izmed najbolj znanih tretmajev v mehiškem hotelu Four Seasons je nedvomno masaža s kaktusom. Sliši se zelo boleče, vendar ni, saj bodice odstranijo pred samim tretmajem. Iz kaktusov izločijo tekočino, ki spominja na aloje vero, ki pomirja in nahrani kožo. Tekočina se hitro vpije in ne pušča občutka lepljivosti, kar je še dodaten plus. Za ta tretma boste morali odšteti 330 evrov.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam