fbpx

Katero je najbolj neumno horoskopsko znamenje? (brez slabe volje, prosimo!)

Lifestyle

Čeprav ni najlepše vprašanje, je dejstvo, da se številni ti sprašujejo in so celo sami prišli do zaključka.

Težava teh znakov je, da se najprej odzovejo in šele nato razmišljajo. Odločitve sprejemano na podlagi občutkov in ne znanja. Velik plus teh znakov pa je, da so večinoma to tudi najbolj srečni znaki.

Po tem seznamu je najbolj neumen znak Rak. Na prvem mestu se je znašel zaradi preobčutljivosti in nagnjenosti k pretiranim reakcijam, ki niso niti pametne niti logične. Zanje še najbolj velja trditev, da najprej reagirajo, šele nato razmišljajo. Njihove odločitve temeljijo na občutkih, ne pa na znanju in dejstvih.

Drugo mesto pripada Strelcem. Najpogosteje veljajo za osebe, obsedene same s seboj, neodločne in nagnjene k temu, da se ne borijo zase. Zato dajejo vtis, da so manj inteligentni, čeprav osebe, rojene v tem znaku, morda še najbolje vidijo širšo sliko.

Ovni zasedajo tretje mesto. So največja skrivnost tega seznama, saj so zelo inteligentni in hkrati zelo neumni. Videti so nedolžni in zaradi svoje nezmožnosti so videti zelo zabavni. Pravzaprav se ne morejo pohvaliti s čustveno inteligenco, posebno ko gre za razumevanje drugih.

Tehtnice so naslednje na seznamu. Čeprav se zdijo zelo inteligentne, najpogosteje s svojo močjo manipulirajo z drugimi. V nasprotju z Ovni zelo dobro razumejo občutke drugih. Obožujejo popolnost, in da bi jo dosegle, so pripravljene na vse mogoče neumnosti.

Levi radi pretiravajo in so zelo egocentrični, in ker so pripravljeni storiti vse, da jih imajo drug radi, so se znašli na petem mestu. Poskušali bodo skoraj vse, da jih bodo drugi občudovali, tudi v tistem, v čemer niso dobri. Ta pripravljenost na neumnosti jim je zagotovila tudi mesto na tem seznamu.

Biki so na zadnjem mestu tega seznama in so opisani kot egocentrični in neumni predvsem zato, ker se ne znajo na pameten način spoprijeti z zavrnitvami drugih. Kadar jim nekaj ni všeč, lahko pretirano odreagirajo, se zmedejo in izgubijo, kar drugim ne pomaga, da jih vidijo kot inteligentne ljudi.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam