fbpx

Kdo bo kupil super luksuzno stanovanje Jennifer Lopez in njenega izbranca?

Dekor, Izpostavljeno, Lifestyle, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Pevka J.Lo in športnik Alex Rodriguez prodajata super luksuzno stanovanje na Manhattanu. Cena? Prava malenkost, samo 17,5 milijonov dolarjev!

Lokacija: Manhattan, New York City. Velikost: 375 kvadratnih metrov. Obsega 3 spalnice in 4 kopalnice, zasebni kino, bazen, sobo za bilijard in še kakšno malenkost. Cena: 17,5 milijonov USD.

Čeprav sta luksuzno stanovanje v 36. nadstropju nebotičnika v samem središču Manhattna Jennifer Lopez in A-Rod kupila šele lani, sta se ga že odločila prodati, ker bojda ni dovolj veliko za njuno šestčlansko družino.

Čeprav naj bi J. Lo in njen zvezdniški nekdanji športnik po trditvah anonimnega vira ‘oboževala vse storitve, ki jih ponuja upravitelj zgradbe’ (in teh ni malo, saj so na ravni butlerske usluge), zdaj iščeta precej večji prostor za svoji združeni družini.

Privatno dvigalo z dramatično črno lakiranimi stenami vodi v podolgovato galerijo, od tam se pride v odprt prostor, kjer sta združena dnevna soba in jedilnica. Ločena kuhinja ima velik ‘otok’ za pripravo hrane, marmorna tla in pulti pa poskrbijo za razkošen videz. Slavni par in njuna družina sta zajtrkovala ob pogledu na celoten Manhattan in enako bo lahko naredil novi lastnik.

Na južnem delu apartmaja sta dve popolni spalnici srednje velikosti, tik ob njiju je glavna spalnica (t.i. master bedroom) z lastno garderobo zanjo in zanj ter minimalistična kopalnica v marmorju.

Ena od sob je preurejena v hišni kino z 10 sedeži. Arhitekt, ki je oblikoval ta super razkošni nebotičnik, ki meri v višino 430 metrov in ima 96 nadstropij, je Rafael Viñoly. Srečni stanovalci imajo na razpolago osebje noč in dan, če karkoli potrebujejo, vključno s portirjem, vratarjem, dostavljalcem, čistilno službo in upraviteljem garaže.

Pa naj še kdo reče, da denar ne kupi tudi največje sreče, z izjemo zdravja, seveda! Mesečni stroški za upravitelja so kajpada astronomsko visoki, a bogataši, ki živijo v tej stolpnici, si jih zlahka privoščijo.

Na voljo imajo tudi skupne sobe za biljard, konferenčno sobo, fitnes, joga in spa studio, 25 metrov dolg bazen in zasebno restavracijo, ki obratuje non-stop.

To seveda ni edina nepremičnina, ki jo ima slavni par v lasti. Nekdanji igralec baseballa ima hišo v Los Angelesu, ki jo je pred štirimi leti kupil od Meryl Streep za 4,8 milijona dolarjev, zdaj jo prodaja za 6,5 milijonov USD. Prav tako ima v lasti drago nepremičnino na Floridi.

Jennifer ima na Bel Airu razkošno palačo, ki jo je maja 2016 kupila za neverjetnih 28 milijonov dolarjev ter vikend hišo v Hamptonsu, ki je vredna 10 milijonov USD in še en penthouse na Manhattanu, ki ima sedaj tržno vrednost 27 milijonov USD.

Pa naj še kdo reče, da se petje ali šport ne splačata. J. Lo in A-Rod bosta tudi po prodaji tega razkošnega bivališča imela dovolj streh nad glavo, kar brez skrbi!

D. S.

Foto: Pinterest, Infobae, Daily Mail, Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam