fbpx

Kdo je Amelia Windsor? Spoznajte najlepšo članico britanske kraljeve družine

Lifestyle, Novice, Tuja scena, Znani

Lady Kitty Spencer, sestrična princese Diane ni edina, okoli katere se v zadnjih dneh dviga medijski prah.

Ko se je pred kratkim pojavila na letni zabavi, organizirani na vrtovih Kensingtonske palače, so bili vsi pogledi uprti v najbolj zapeljivo članico britanske kraljeve družine.

Lady Amelia Windsor, Williamova in Harryjeva sestrična v tretjem kolenu je presenetila goste s svojo obleko z dekoltejem, ki je razkrivala tetovažo na rebrih, kar je milo rečeno, nesprejemljivo v njeni družini.

@elle_spain ?

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

22-letna manekenka, ki so jo mnogi razglasili za najbolj zapeljivo pripadnico znamenite kraljeve, zaradi obnašanja v javnosti ter tetovaž pa velja tudi za najbolj problematično.

Big Crimpin’

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Že pred dvema letoma je krasila naslovnico revije Tatler, fotografijo pa je krasil naslov Najlepša članica britanske kraljeve družine.

Od takrat se je pojavila skoraj v vseh modnih revijah, sodeluje s številnimi modnimi oblikovalci in medtem, ko se kraljeva družina izmika objavam na družbenih omrežjih, ima njen profil na Instagramu trenutno več kot 55.000 sledilcev.

Amelia na modni reviji Dolce&Gabbana

Amelia Windsor je hči Georga Windsorja, grofa St. Andrews in profesorice zgodovine Sylvane Tomasell in vnukinja Kentskega vojvode. Ko so se njeni starši odločili za poroko, se je moral njen oče odpovedati svojemu položaju v nasledstvu britanske krone zaradi dejstva, da je bila Sylvana že enkrat poročena. Ko je bil leta 2013 spremenjen nasledstveni zakon, je bil George Windsor »vrnjen« v nasledstveni seznam.

Amelia je znana po tetovaži treh medvedkov, ki jo je posvetila bratu in sestri, pred kratkim pa je odkrila še eno manjšo na rebrih, katere pomen ve samo ona.

Kot manekenka, Amelia Windsor dela za agencijo Storn, kjer sta nekoč delali tudi Kate Moss in Cara Delevigne, kar pa še ne pomeni, da je študij obesila na klin. Je študentka prestižne univerze v Edinburgu, eno leto pa je delala za oblikovalca Azzedine Alaio in bila na praksi pri znamenitem Bvlgariju.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam