fbpx

Kdo je največja modna vplivnica leta 2019? Presenetilo vas bo …

Moda

Pozabite na Olivio Palermo in Chiaro Ferragni – ko gre za modne vplivneže, je Meghan Markle presegla vse.

Elegantna članica britanske kraljeve družine je na vrhu seznama najbolj iskanih modnih vplivnežev in je tako premagala Instagram vplivnice, katerih sledilci se štejejo v milijonih.

Raziskava, ki jo je pripravila modna platforma Lyst v okviru oročila The Year in Fashion, je analizirala nakupovalne navade več kot 104 milijonov ljudi po vsem svetu, da bi našli najbolj priljubljene modne znamke in trende v zadnjih 12. mesecih.

Ugotovljeno je bilo, da so obleke vojvodinje Sussex sprožile povprečno 216-odstotno povečanje iskanj podobnih kosov, pri čemer so kupci kupovali, da bi našli enak videz. Ne glede, ali gre za srajčno obleko, midi krilo ali večerno toaleto, je kraljevski podpis s pridihom ameriške sproščenosti letos očitno največji navdih.

Znano je, da je Meghanina izbira oblačil spremenila status določenih modnih znamk čez noč, še posebej, odkar je bil javnosti razkrita njena ljubezen s princem Harryjem.

Zaradi svoje ljubezni do mešanja high street in high-end kosov, je leta 2019 “Meghan efekt” eksplodiral, Lyst pa je poročal, da je med kraljevsko turnejo po Južni Afriki njena influencerska moč dosegla vrhunec.

Foto: AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam