fbpx

Kdo je nova boginja noči?

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Sponzali smo jo že izbrani uredniki in blogerke …

Večno mesto ob polnoči… očarljiv prizor, ki je Bvlgari navdihnil za stvaritev Goldee, The Roman Night – dišave, primerne za resnično nočno rimsko boginjo. Mogočno intenzivna… njen cvetno mošusni ciprski vonj je zapeljiv dodatek kolekciji Goldea.

Izbrani uredniki in blogerji se včeraj zvečer sicer nismo zbrali v večnem mestu Rimu, smo pa kljub temu uživali v spektakularnem razgledu, ki ga ponuja ljubljanski Nebotičnik in razvajali borbončice s čudovito novo dišavo, ki jo je predstavilo podjetje Orbico Beauty.

Bella Hadid, ki uteleša kraljico noči, je bila izbrana za muzo Goldee, The Roman Night prav zaradi svoje glamurozne očarljivosti.
Dišava, ki je navdušujoče polna rimske strasti, spominja na divjost impulzivnih noči, sledenju lastnim nagonom, odprtost skrivnostim. Ko vstopi v noč, boginja v popolni svobodi sledi lastnim namenom in pije zlat zvezdni eliksir. Veličina Rima se odpre pred njenimi nogami, zvezdnato nebo pa postane kinematograf luči.

Prav ta dvojnost noči in dneva, njeno lastninjenje noči in hkratno izžarevanje notranje svetlobe, spremeni Bello v večplastno sodobno boginjo – žareč dragulj v temi. Njena ženstvena čutnost spominja na zvezdnate oblike na nebu nad njo, mesec pa odseva briljantnost njene lesketajoče se duše. Je up in mladost, ki prehaja iz dneva v noč, lahkotno, resnično, čutno. Bella Hadid, ki jo opogumljata lastna karizma in njena najljubša dišava, na svoji poti ločuje zvezde: je kraljica rimske noči.

Očarljiva steklenička

Goldeina silhueta v misli pričara tiste redke, dragocene trenutke, ko so sonce, mesec in zemlja popolnoma poravnani. Cvetoče v mrku se sonce sveti skozi prstan luči, ki obkroža lunarni disk in opazovalca očara z opojnim magnetizmom. Bvlgari nežno poustvari zaokroženost Goldee The Roman Night, z bolj sodobnim, elegantnim dizajnom. S posrednim spominjanjem na igro zapeljevanja, steklenička sprejema kontraste in utrjuje skrivnostno privlačnost, igra se z lučjo in tako izraža žensko naravno dvojnost – je močna, vendar intuitivna, je samozavestna, a igriva.

Prosojni pokrovček je obkrožen s črno linijo in krasi zgornji del stekleničke eliksirja. Njena parfumska škatlica se ponaša z geometričnim vzorcem, ki spominja na čutno stkano tančico lusk Serpenti-ja. Svetlika se z zlatimi akcenti, vsebuje pa tudi lesketajoče se diamante, ki so jih Bvlgarijevi mojstri draguljarji skrbno namestili na stekleničko. Goldea The Roman Night se svetlika kot zapeljivka in uteleša kraljico Rimske Noči.

Goldea, The Roman Night je že na voljo v izbranih parfumerijah, polega parfumske vode v 30 in 50 ml steklenički, pa je na voljo še gel za tuširanje in mleko za telo.

 

Foto: press

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam