fbpx

Kdo je Tess? Spoznajte novo ‘it’ torbo znamke Chloé!

Moda

Predstavljamo vam dizajnersko torbico, ki je to sezono že postala modna naložba mnogih trendseterk.

Odkar je modna hiša Chloé mobilizirala kar lastno vojsko oboževalk svoje znamke, ki se na svojih profilih označujejo s ključnikom #ChloéGirls, ne mine niti ena sezona, ne da bi bili seznanjeni, kateri so vodilni trendi te razvpite modne hiše na Instagramu ali na drugih družbenih omrežjih.

Blogerke, influencerke, trendseterke in sploh modna dekleta neutrudno fotografirajo najnovejše shopping ulove iz Chloé butikov po svetu in kar precejkrat se nam utegne zgoditi, tudi tistim, ki jim ni tako mar za trende ali pa ne zaslužijo dovolj za nakup modnih kosov Chloé, da se zaljubijo v estetiko te znamke, ki se zdi preprosto popolna s svojim brezčasnim slogom oblikovanja.

View this post on Instagram

Travel things. ? #whatsinmybag #chloegirls @chloe

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

View this post on Instagram

After Chloé wearing @chloe ? #pfw #chloegirls

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Posebna zgodba so že dolga leta torbice s podpisom Chloé, ki se prodajo in nato čez leta preprodajajo kot vroče žemljice. Tu leži velik zaslužek med ženskami priljubljene znamke. In prav, ko gre za torbe in torbice, ta nepogrešljivi modni dodatek nežnega spola, je Chloé uspelo v zadnjih letih in desetletjih ustvariti nadvse zavidljivo in impresivno kolekcijo, za katero se zdi, da je ena boljša od druge, ne glede na skupno rdečo nit – podkvasto obliko in obroč, ki malce spominjata na tradicijo še starejše pariške modne znamke Hermès.

Najbolje prodajane modne dodatke – t.i. ‘bestseller’ torbice je Chloé imela že v času, ko je bila hiša še v rokah kreativne direktorice Clare Waight Keller, ta je postala znana po zanimivosti, da je vsakemu novemu modelu torbe dala ime po abecednem vrstnem redu. Kot nalašč za zbirateljice, ki si to lahko privoščijo! Oblikovalski tim Natache Ramsay-Levi, ki je nasledil Kellerjevo, je že dokazal, da tudi sam premore ase v rokavu in tako je v sklopu svoje kolekcije za jesen-zimo 2018/2019 Chloé na trg poslal novo torbo z imenom Tess. Družbena omrežja so zadnje tedne zaradi ljubke Tess skoraj eksplodirala.

View this post on Instagram

everything 70s always? #PFW #chloe

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on

Pri Chloé model Tess opisujejo kot torbo, ki v popolnosti uteleša ‘modno kodo’ njihove znamke ter njene zgodovine, le da v novem, bolj sodobnem formatu. Njena sofisticirana oblika že vrsto let spreminja koncept kvadratastih, pravokotnih ali okroglih modelov torb. Popolna mešanica gladkega in mehkega brušenega usnja pa na otip ustvarja dobesedno popoln kontrast tekstur.

View this post on Instagram

ready ➰ #chloeGIRLS #yuliana_dementyeva

A post shared by Yuliana Dementyeva (@yulianadementyeva) on

Tess ima prednost, ker je ta model na voljo z različnimi oblikami ročajev in to nam omogoča nošenje torbe na več zanimivih načinov, v roki, preko telesa, pod roko, prek ene rame… Oblikovanje ‘na preklop’ dopolnjuje zdaj že dobesedno zaščitni ‘logotip’ znamke Chloé, to je okrogla zaponka v barvi rumenega zlata.

Nova ‘it torba’ Tess znamke Chloé je na voljo v prelepih jesenskih barvah, od rjave in črne, barve konjaka, žareče rdeče, modre, vinsko rdeče do olivno zelene. Vse pa najdete v butikih Chloé  in v izbranih spletnih trgovinah, cene so od 1390 do 1550 evrov.

Ob teh cenah si kajpak zaželimo, da bi bila Slovenija tudi zares Švica, ne samo simbolično, ampak še po kupni moči…. Ali, da bi bila vsaj na ravni Pariza, kjer pa enomesečna najemnina za enosobno stanovanje v kolikor toliko spodobni četrti stane približno toliko, kot manjši model te ‘it’ uspešnice.

 

D. S.

Foto: Instagram, Net-A-Porter, Chloé, PurseBlog


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam