fbpx

Kdo je vrgel s prestola Kendall Jenner in sestri Hadid?

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran

Katera imena so osvojila lovoriko ‘naj modela’ leta 2017?

Spletna stran models.com vsakega decembra leto zaključi z razglasitvijo najboljšega modela leta, v izboru pa sodeluje žirija z 250 modnimi poznavalci, ki glasujejo za osebo, za katero menijo, da se je v zadnjih 12 mesecih najbolj izkazala v svetu modelinga.

Poleg izbora, ki ga zaupa strokovni žiriji, models.com omogoči tudi javnosti, da odloči, kdo je bil v iztekajočem se letu najboljši model oziroma maneken/ka. Gre za tako imenovano nagrado Readers’ Choice. Leta 2016 je nagrado strokovne žirije prejela Bella Hadid; najboljši model po izboru občinstva, slednje je glasovalo po spletu, pa je bila Kendall Jenner.

To leto je strokovna žirija odločila drugače. Prepričala jih je kratkolasa, neobičajna lepotica s pegicami na obrazu. Adwoa Aboah je britanski model, ki izhaja iz čisto prave modne družine, njeni starši delajo v modni industriji, tudi njena sestra se ukvarja s poziranjem in manekenstvom.

Adwoa Aboah je nastopila tudi v znamenitem Pirelli koledarju za 2018

Aboah ni samo model, pač pa tudi prepričana aktivistka, ki je svoje nekdanje težave oziroma izkušnje uporabila za to, da mladim pomaga premagovati duševne težave in odvisnost od drog. Netipično lepa Aboah je to leto res osvojila srca modnih insajderjev, saj se je pojavila v številnih kampanjah uglednih modnih hiš (tudi Dior), hodila je po pistah za največje modne znamke, krasila je tudi naslovnice ameriške in italijanske izdaje modne revije Vogue, revije i-D in se pojavila še na drugih naslovnicah.

Vittoria Ceretti

Drugo mesto je po odločitvi žirije zasedla manekenka Vittoria Ceretti; publika se je letos odločila, da je bila najboljša manekenka Bella Hadid. Kar se tiče moških, najboljši moški maneken po izboru strokovne žirije je postal francoski model Paul Hameline. Bralcem models.com, torej laični javnosti, pa je bil najbolj všeč Cameron Dallas.

Cameron Dallas

Naslov ‘mladi up’ je, prav nič presenetljivo, osvojila nadebudna Kaia Gerber, medtem ko je pevka Rihanna zmagala v kategoriji slavnih, ki so nastopali v oglasnih kampanjah, za njo pa je na drugem mestu pristala mlada igralka Millie Bobby Brown, prav tako v kategoriji ‘celebrity model’.

 

Foto: PopSugar, The Cut, Models.com, Hawtcelebs, W Magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam