fbpx

Kdo je zakuhal strastni poljub podelitvi MTV VMA nagrad?

Tuja scena, Znani

Juan Luis Londoño Arias je kriv za vse.

Če kdo zna dvigniti temperaturo, tudi na daleč, je to zagotovo on. Na letošnji podelitvi MTV VMA nagrad je mladi Kolumbijec dvignil na noge dvorano, ploskala pa mu je JLo, z njim pa je zaplesala tudi Camila Cabbelo, ki je zaslovela s hitom Havana. S pesmijo Felices los 4, ki ga je na podelitvi začinil z različnimi stili, pa je očitno razvnel tudi eno izmed plesalk, ki ga je na koncu strastno poljubila, medtem, ko… Priporočamo ogled videa spodaj.

Če vam omenimo ime Juan Luis Londoño Arias, verjetno ne boste vedeli, za koga gre, če pa rečemo Maluma, bo verjetno vsaj nežnejši spol vedel kdo je ta latino lepotec.

Pri 24 letih je njegova kariera na vrhuncu, sodeloval pa je že z drugimi latino izvajalci, kot sta Ricky Martin in Marc Anthony.

V večini svojih pesmi, je njegov znameniti stavek »Maluma baby«. Prihaja iz Kolumbije, z glasbeno kariero pa je začel leta 2010, ko je njegova pesem Farandulera postala lokalni hit in tako podpisal pogodbo s Sony Music Colombia. Dve leti pozneje je izdal svoj prvi album »Magia« in njegova pot gre samo še navzgor.

Leta 2016 je s Shakiro, prav tako Kolumbijko, posnel pesem Chantaje ter Vente Pa’ Ca z Ricky Martinom.

Na snemanju hita, Felices los 4, ki je nastal lani, je spoznal svoje sedanje dekle, Natalio Barulich, ki ima tudi hrvaške korenine. Prejšnji mesec sta se predajala jadranskemu soncu Hrvaške in Črne gore.

What's next? ✈️

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Maja letos je izdal svoj tretji album F.A.M.E., z Jasonom Derulo pa je posnel pesem Colors, eno izmed uradnih pesmi letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu. Pred dnevi pa je na radijske valove prišla njegova zadnja pesem Mala Mia.

 

 

Foto: Instagram

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam