fbpx

Kendal Jenner je s prestola najbolje plačanih vrgla Gisele Bündchen

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Menjava generacij med manekenkami.

Slovita supermanekenka Gisele Bündchen je zasedala prvo mesto najbolje plačanih manekenk na svetu vse od leta 2002, kar je, priznajmo, nadvse zavidljiva kariera, v kateri je dolgonoga Brazilka zaslužila za običajnega smrtnika nepredstavljive vsote denarja.

Ko pa se je lepotica pred dvemi leti uradno ‘upokojila’ in se poslovila od sveta modelinga, no, vsaj od rednih angažmajev in nenehnih nastopov ter potovanj, je bilo le še vprašanje časa, kdaj in katera jo bo nasledila na prestolu naj zaslužkaric, ki ga je zasedala dolgih 15 let!

Kendall v novi kampanji za znamko La Perla

Kot poroča ameriška revija Forbes, ki slovi po svojih referenčnih lestvicah, kdo je kdo in koliko zasluži, je sedaj v tem poslu najbolje plačana na svetu postala komaj 22-letna manekenka Kendall Jenner, družinska članica klana Kardashian, ki je letos z oglasnimi kampanjami in udeležbami na modnih pistah po svetu ter drugimi posli zaslužila točno toliko, kot je stara: 22 milijonov ameriških dolarjev.

Agenti mlade Jennerjeve so očitno uspeli v njenem imenu podpisati nadvse uspešne pogodbe z multinacionalkami in blagovnimi znamkami, kot so La Perla, Adidas Original in Estée Lauder, ti so mladenki prinesli največ zelencev. Prav tako pa je bila Kendall letos tudi zaščitni obraz modnih znamk Fendi in Alexander Wang.

Nastop za filipinski Penshoppe

Malo manj so znani njeni angažmaji za znamke, ki pri nas ne obstajajo, a imajo še kako širok trg odjemalcev: Kendall je tako nastopila v oglasih za kitajski Ochirly in filipinski Penshoppe. Ni kaj, tudi v tem delu sveta vsi poznajo Kendall in spremljajo resničnostni šov s Kardashianovimi! Mladenka se je kljub številnim zadolžitvam uspela posvečati tudi lastni liniji oblačil, ki jo oblikuje skupaj s sestro Kylie.

Spomladanski sprehod na pisti za modno hišo Balmain

Če se vrnemo k Forbesovi lestvici, imejmo v mislih še to, da omenjenih 22 milijonov dolarjev v tem letu Kendall ni padlo samo iz naslova manekenstva, ampak tudi iz prihodkov od resničnostne serije. Na koncu koncev lahko rečemo, da Kendall še ni stopila v čevlje Gisele Bündchen, kajti slednja je še v letu upokojitve prijavila kar 30 milijonov dolarjev zaslužka.

Kraljica več kot 15 let: Gisele Bündchen je še vedno na 2. mestu kljub ‘upokojitvi’

In če mlado Kendall že primerjamo z veliko Gisele, povejmo še to, da je Bündchenova letos kljub ‘pokoju’ zaslužila kar 17,5 milijona dolarjev in s tem pristala na drugem mestu supermodelov, ki imajo največ na računu. Ta uspeh gre pripisati številnim angažmajem na domačih tleh Brazilije in pogodba s Carolino Herrero za parfum 212 VIP.

 

Foto: Gossip Rocks, YouTube, HawtCelebs, SheKnows, LA Times


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam