fbpx

Kendall Jenner je modna ikona desetletja!

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Je 21-letnica lahko modna ikona desetletja?

Neizogibno dejstvo je, da je Kendall Jenner že nekaj časa prisotna v modnem svetu. Nosila je kolekcije vodilnih svetovnih oblikovalskih imen, krasila naslovnice najbolj pomembnih modnih revij in bila obraz neštetih modnih kampanj. Priznamo, da je v zadnjih letih ogromno dosegla in pustila svoj pečat.

Vendar pa, ne glede, kako realni smo okoli teh dosežkov, moramo biti realni glede razglasitve Kendall Jenner za modno ikono desetletja. In naše mnenje je, da je ta naziv iz različnih zornih kotov, čisto pretiran. Vas zanima, zakaj?

The Daily Front Row bo v tem mesecu, kot vsako leto, podelil nagrade Fashion Media Awards in ena izmed nagrad Modna ikona desetletja, bo šla v roke mlade in uspešne Kendall Jenner. Če na to odločitev gledamo iz matematičnega vidika, je bila Kendall pred desetimi leti stara samo 11 let. Pri tem pa se pojavi vprašanje, koliko 11-letnic se zanima za modo in koliko izmed njih že zaznava modo?

Kendall in Kylie Jenner leta 2007

Jasno je, da je ta odločitev povzročila številne reakcije, vse pa se nanašajo na nezmožnost postati modna ikona desetletja osebe, ki šteje samo 21 let.

Dejstvo je, da je Kendall trenutno vroče ime v modnem svetu, saj je lani, po pisanju revije Forbes, zaslužila 10 milijonov ameriških dolarjev in bila tretji najbolj plačani model in dejstvo je, da je Kendall priznano ime v modi, vendar menimo, da njeno najboljše desetletje šele prihaja.

Balenciaga

Chanel

Alexander Wang

 

 

Foto: Getty

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam