fbpx

Kendall Jenner na Zlatih globusih s povečanimi ustnicami

Dogodki, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Znani

Kendallin prihod na podelitev zlatih globusov v nedeljo zvečer je povzročil vznemirjenje na družbenih medijih.

Prihod 22-letne resničnostne zvezdnice iz serije Keeping up with the Kardashians je presenetil mnoge, ne samo oboževalcev mlade Kendall. Le kaj počne na taki prireditvi, ob boku največjih in najbolj nadarjenih hollywoodskih zvezd, je bilo najpogostejše vprašanje, ki so si ga zastavljali uporabniki družbenih omrežij.

Nenapovedan prihod mladenke je zasenčila veliko bolj zanimiva podrobnost: nemogoče je bilo namreč spregledati njene močno povečane oziroma s pomočjo polnil napihnjene ustnice. Mnogi so se pri tem spraševali, ali nemara ne tekmuje s sestro Kylie, ki je že pred tem začela povečevati svoje ustnice, s pomočjo katerih trži tudi svoje odlično prodajane kozmetične izdelke pod imenom ‘Lip Kits’.

Kakorkoli, v hotelu Beverly Hilton v Los Angelesu, kjer je potekala podelitev 75. Zlatih globusov, je Kendall uspela zasenčiti sestro Kylie Jenner. Z opaznimi ustnicami, predvsem pa s svojo mladostjo, skodranimi lasmi in v čudoviti večerni obelki brez naramnic znamke Giambattista Valli z razporkom je povsem jasno, da je Kendall očarala prisotne in nase usmerila objektive fotografov, pa čeprav je še vedno na mestu vprašanje: le kaj je počela med povabljenci?

Kendall iz časov, ko je imela še nepovečane ustnice

Kot rečeno, so se vsi z očitno preveč prostega časa na družbenih medijih spotaknili predvsem ob njene umetno napolnjene ustnice, kot da gre za nadnaravni fenomen. Ustnice si dajejo povečevati številne prav nič slavne ženske in v bistvu ni presenetljivo, da si jih je dala tudi Kendall, ki ima naravno precej tanke ustnice. No, mnogi uporabniki družbenih omrežij, predvsem Twitterja, pa Kendall še zdaj niso oprostili reklame za Pepsi, ki jo je posnela aprila lani in je bila tarča napadov črnskih aktivistov, češ da je rasistična.

Kendall na Zlatih globusih: z opazno slabšo kožo obraza in pretirano povečanimi ustnicami

Če pa bi že morali sploh kakorkoli razsojati o njenem videzu, bi dejali samo naslednje: Kendall je bila s svojimi naravnimi ustnicami predvsem… bolj naravna in ona sama. Z umetno napihnjenimi blazinicami postaja članica tiste med seboj neločljive vrste žensk, ki so podobne druga drugi.

 

Foto: IB Times, Pinterest, Daily Mail, Herald Sun


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam