fbpx

Kendall se je spravila nad novo punco Kourtneyinega nekdanjega partnerja

Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Z žaljivkami se je spravila nad dekle Scotta Disicka, spletni komentatorji pa so ji obilno vrnili.

Le zakaj se je 22-letna manekenka Kendall Jenner odločila javno posmehovati zvezi 34-letnega Scotta Disicka (nekdanjega partnerja svoje polsestre Kourtney) in njegove punce, 19-letne Sofie Richie?

Gotovo se tisti, ki spremljajo resničnostni šov Keeping Up With Kardashians dobro spominjajo ‘Lorda’ Disicka, ki je slovel po svoji lahkomiselnosti in nagnjenosti do neskončnih zabav ter razkošnega življenjskega sloga. S svoj čedno pojavo ‘bad boya’ je bil gotovo ena najbolj zanimivih oseb te resničnostne serije, prav tako pa je gledalce pritegnila nadvse turbulentna zveza med njim in Kourtney, s katero imata tudi tri otroke.

Kendall s polsestro Kourtney

Mlada Kendall je najbrž mislila, da bo izpadla frajerka, v resnici pa se je ponižala – kar so ji dali komentatorji na družbenih omrežjih tudi takoj vedeti. Ko sta se Scott in Sofia pred kratkim pojavila na fotografiji, kjer se družita z njegovimi otroki, je Kendall pod sliko, ki jo je objavil Scott, napisala:

“Auuu, Scott in njegovi otroci!”

S tem je najbrž želela povedati, da tudi njegovo 19-letno dekle prišteva med otroke.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

The boat is way 2 long we had 2 chop it

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Na odzive ni bilo treba dolgo čakati: hitro so se javili tisti, ki menijo, da je manekenka zadnja, ki se lahko posmehuje starostni razliki med partnerjema, saj je že njena lastna družina polna takih primerov.

Za začetek, njena lastna mama Kris Jenner ima že dolgo precej mlajšega partnerja, ki je od nje kar 25 let mlajši! Tudi Kendallina polsestra Kourtney je po koncu zveze s Scottom Disickom našla tolažbo v objemu 13 let mlajšega manekena Younesa Bendjime, 24-letnega mladeniča alžirske krvi.

??‍???‍?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Za povrh je tudi njena sestra Kylie svoje čase hodila z osem let starejšim reperjem Tygo in ne le to, tedaj je bila celo še mladoletna, on pa ne. Nekaj časa je tudi igrala vlogo ‘mačehe’ njegovemu sinu, ki jo je Tyga dobil v zvezi s starleto Blac Chyna (kot nalašč je slednja drugega otroka dobila s Kendallinim polbratom Robom Kardashianom).

Kylie Jenner in reper Tyga

Zato so bili komentarji na družbenih omrežjih precej enotni, v slogu, da je Kendall zadnja, ki bi lahko komurkoli oporekala starostno razliko v ljubezenskih razmerjih.

 

Foto: Instagram, Style Caster, Loud Here, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam