Ker se je obnašala kot diva, je postala spletna senzacija

14. februar 2023

Ker se je obnašala kot diva, je postala spletna senzacija

14. februar 2023

Adele se je na Super Bowlu samo za Rihanno oblekla v Fendi in navdušila s svojo opravo ter obnašanjem.

Adele morda ni igrala na Super Bowlu 2023 – vsekakor pa je zmagala v modni igri v popolnem Fendi videzu, medtem ko je opazovala veliko igro.

Dobitnica grammyja je oblekla večplastno jakno s pepita vzorcem za okrog 4000 evrov luksuzne znamke Fendi v kombinaciji z ujemajočimi se hlačami in ujemajočo se torbico Fendi Peekaboo ISeeU. Pevka je svoj uglajeni videz zaključila s parom prevelikih sončnih očal iste znamke.

Oboževalci so bili nad njeno opravo izjemno navdušeni:

“Adele za nastope nosi prelepe obleke, za nogometne tekme pa boržujski Fendijev blazer,”

je tvitnila ena oseba.
Foto: Profimedia

Njena sončna očala so prav tako naredila velik pečat, saj so jo ljudje na Twitterju pozvali, naj lansira lastno linijo očal. Neka podcasterka je celo svoje sledilce vprašala: “Kdo mi lahko pove, kdo izdeluje ta sončna očala, ki jih nosi Adele? Prosim recite Target.”

“Mislim, da so na Amazonu v paketu po 3 kosi,” je v šali odgovorila ena oseba.

34-letna Adele je pred tem razkrila, da je edini razlog, zakaj se je pokazala na nedeljski tekmi, ta, da je videla nastop Rihanne med predstavo med polčasom.

“Tu sem samo zaradi Rihanne,” je Adele povedala množici na enem od svojih rezidenčnih nastopov v Las Vegasu, preden je dodala, da ji “sploh ni mar” za ekipe, ki igrajo.

Adelino nemoteno vedenje je hitro postalo meme, predvsem, kako je utišala množico, ko je barbadoška zvezdnica stopila na oder.

Adele se je pridružil še njen izbranec, športni agent Rich Paul. Par je sedel v VIP predelu stadiona v Arizoni skupaj z zvezdniki, vključno z Jay-Z-jem, Paulom McCartneyjem in Gordonom Ramsayjem.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic