fbpx

Kim Kardashian napoveduje nov parfum – stekleničko bodo izdelali po merah njenega telesa

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Konec meseca aprila bo razvpita resničnostna zvezdnica svetu predstavila svojo novo dišavo! Tudi embalaža bo nekaj res posebnega.

Resničnostna zvezdnica Kim K. West je pred časom lansirala dve izdaji parfumskih vod s svojim imenom. V vsaki seriji so bili trije različni  parfumi, ki so Kimine sledilce ter oboževalce navdušile. Konec aprila pa zvezdnica, poročena s Kanyem Westom, priznanim reperjem, načrtuje predstavitev svoje nove dišavne kreacije, namenjene širši javnosti.

Kim K. West bo konec tega meseca lansirala dišavo, ki se bo imenovala preprosto KKW, po svojih začetnicah imena in priimka torej. Nekaj posebnega bo menda steklenička dišave, ki bo narejena kar po bujnih Kiminih merah telesa…

Kim je junija 2017 naredila lastno blagovno znamko KKW Beauty, kasneje je znotraj podjetja v jeseni istega leta kot stransko podjetje ustanovila še svojo znamko KKW Fragranceki se je podala v svet dišav.

#Izdala je že dve parfumski liniji

Kim ima ‘pod pasom’ že dve lastni liniji parfumov. Prva, kristalna linija je na trg prišla minulo leto novembra, v njej so se nahajali 3 različni vonji. Druga linija, s prav tako 3 pafumskimi dišavami, je police prodajaln ugledala februarja letos in je bila bolj kot ne v duhu Valentinovega, praznika zaljubljencv.

Stekleničke parfuma iz te linije so bile izdelane v obliki srca. Prav to, za kakšno obliko se bo Kim odločila tokrat, pa je njene oboževalce držalo v napetosti.

Kim je objavila fotografijo na svojem Instagram profilu, na njej pozira gola, prekrita z nekakšno sivo zmesjo po telesu.

Kim K. West je tudi obraz KKW Beauty linije

Po besedah resničnostne zvezdnice povzemamo ozadje nastanka embalaže ter stekleničke za novo Kimino dišavo:

“Vzeli so mi kalup mojega telesa za izdelavo stekleničke,”

Ta kalup bodo uporabili, ko bodo v večjih serijah izdeli stekleničke za že omenjeni KKW parfum, ki na trg pride konec aprila.

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je te informacije delila z bralci referenčne publikacije Business of Fashion.

Kim nerada pušča oboževalce v negotovosti: ta četrtek ob 20. uri zvečer nam je na svojem Snapchatu dala vpogled, kako bo steklenička parfuma KKW tudi zares videti!

Čeprav je Kim že pred časom namignila, da bodo za stekleničko njenega novega parfuma uporabili kar proporce njenega telesa, temu nekako do sedaj nihče ni zares verjel. Očitno pa drži! Kar poglejte zgoraj, dokaz je na dlani! Sedaj nas zanima le še to, kako diši nova parfumska voda KKW…

 

Foto: Instagram, Word Press, Meets Media, Fables, Snapchat profil KimKardashian, Aletere

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam