fbpx

Kim Kardashian spet gola, tokrat odeta v cvetne lističe!

Znani

Kim Kardashian West nima težav z goloto v javnosti. Od tedaj, ko je njen prvi goli selfie izzval burne reakcije na spletu, jih je objavila še mnogo in to brez povoda. Tokrat je drugače.

Resničnostna zvezdnica se nikoli ni branila slačenja pred objektivom fotoaparata ali kamere, prvi gol selfie je posnela v ogledalu. Najbrž se je zavedala, da bo gola fotografija le še povečala njeno prepoznavnost v svetu. Če se je prej slikala naga brez razloga, pa se je tokrat razgalila z namenom, a ne zaradi nesebičnosti.

Kim je namreč mojstrica samopromocije. Najbolj znana članica klana Kardashian je na Instagramu napovedala lansiranje svoje nove make-up kolekcije Cherry Blossom in to s fotografijo, na kateri pozira popolnoma gola, na strateških mestih prekrita s cvetnimi lističi, po katerih je nova kolekcija tudi poimenovana.

Kim je na družbenem omrežju Instagram zapisala:

“Kmalu pride med vas moja nova kolekcija Cherry Blossom, ki jo je navdihnila moja ljubezen do teh v rožnato barvo odetih dreves. Tudi tematika zabave, ki sem jo priredila ob rojstvu hčerke Chicago, je bila v znamenju češnjevih cvetov.”

Dodaja, da je njeno novo make-up kolekcijo navdihnila prav najmlajša hči, ki jo je januarja rodila nadomestna mati. Na fotografiji Kim nosi ličila iz te beauty kolekcije, ki bo prišla na trge 14. septembra in bo dostopna na njeni uradni strani blagovne znamke KKW Beauty.

View this post on Instagram

When you're like I have nothing to wear LOL

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kolekcija ličil z imenom Cherry Blossom bo vključevala paleto z 10 senčili za veke, tri različno obarvana rdečila za lica, 8 odtenkov šmink za ustnice in tri barvice za občrtovanje ustnic, vse našteto seveda v barvnih niansah rožnate in jagodičevja. Kim si že mane roke in poziva oboževalce k nakupu.

To pa ni Kimina prva kolekcija, ki se jo je odločila napovedati s pomočjo golote. Z ‘nude’ fotografijo je predstavila tudi svoji prvi parfum, katerega steklenička je menda oblikovana po merah njene postave. Z razgaljenim telesom pa se je odločila lansirati tudi svojo kolekcijo bleščic za telo.

 

D. S.

Foto: Instagram, Allure

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam