fbpx

Kim Kardashian užalila katolike s svojo glavo na podobi Device Marije

Dogodki, Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Njen mož Kanye West se je primerjal z Bogom, ona pa je dala svoj obraz na podobo Matere Božje.

Komaj prejšnji teden smo pisali o tem, da je Zara prizadela čustva Židov zaradi domnevno sovražnih podobic na mini krilu iz jeansa, zaradi česar so oblačilnega velikana obtožili podpihovanja antisemitizma, že je na površju nov škandal, ki ga je tokrat zakuhala Kim Kardashian, nemara najbolj razvpita članica Kardashian klana.

Kaj je naredila? Svoj obraz je s pomočjo grafike nalepila na podobo Device Marije in iz nje naredila emotikon. Ker o zadostni računalniški pismenosti Kim K. dvomimo približno enako, kot o obstoju pošasti iz jezera Loch Ness (čudeži se sicer dogajajo, a redko), je ‘insta zvezdnici’ najbrž kdo drug proti plačilu pomagal izdelati ta emotikon, a dejstva vseeno ostajajo nespremenjena.

Če morda še niste vedeli, Kim običajni emotikoni (torej smajliji in kar je še teh podobic, ki izražajo čustveno razpoloženje) niso dovolj, zato je sklenila izdati kar svojo linijo emotikonov, ki jih je, primerno, poimenovala Kimojis (emotikonu v angleščini namreč pravijo ’emoji’, zato je ‘kimoji’ kajpak dobra besedna igra).

Slika se je pojavila na sveči, podobni tisti za verske obrede, ki utripa v čast ‘dneva 420’ (in, če še niste vedeli, 20. aprila se ‘praznuje’ svetovni dan trave oziroma marihuane).

Kimojiji, ki so namenjeni oboževalcem Kim Kardashian, vključujejo celo kopico novih motivov, med drugim tudi pepelnik v obliki zadnjice (ponovno je tu besedna igra: namesto ‘ashtray’, po angleško pepelnik, je to tako imenovani ‘ass tray’ ali ritni pepelnik), saj ravno po svojem bogatem in razkošnem ‘ozadju’ Kim tudi najbolj slovi.

Tu so še nogavice z motivi trave oziroma ‘gandže’ in kar je še teh zadev, ki se jih je namenila prodajati Kim, tako da je bila podobica Device Marije s Kimino glavo seveda samo še pika na i. Med katoličani je slednje sprožilo buren in jezen odziv, mnogi so svoje zgražanje, stud in kar je še teh občutkov izlili na Kimin Instagram. Nespoštljivo je bila še najbolj mila beseda, ki so jo pri tem uporabili.

Kim se najbrž samo smehlja in upa, da bo negativna reklama zgolj še bolj spodbudila njene sledilce, da predmete z njenimi podobicami in emotikoni pokupijo. Morda ji je bil vzor kar njen mož, pevec Kanye West, ki slovi kot ljubitelj kajenja marihuane. Tudi njemu je religiozna tematika sicer blizu, saj se je ob več kot samo eni priložnosti primerjal z Bogom.

O sveta Kim in sveti Kanye! Mi smo tako rekoč brez komentarja, vi pa si lahko seveda mislite svoje.

 

Foto: YouTube, Life Zette, Life&Style, The Telegraph


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam