fbpx

Kim Kardashian v bikiniju praznuje 11. obletnico resničnostne serije

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Znani

Kim je na Instagram profilu delila fotografijo, ki je v 24 urah požela več kot 1,2 milijona všečkov. Z njo je pokazala, da ni videti nič slabše, kot leta 2007, ko se je začela resničnostna serija.

Marsikaj se lahko spremeni v 11 letih, toda resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West je odločena pokazati vsemu svetu, da se njeno telo ni spremenilo v vsem tem času, odkar je na sporedu resničnostna nadaljevanka Keeping Up With The Kardashians ali preprosto in krajše – KUWTK.

37-letnica se je včeraj odločila obeležiti obletnico serije na sebi znan način, s fotografijami v bikiniju, česar ji vsaj moški del populacije gotovo ni zameril, še zlasti pa ne ljubitelji bujnejših oblin in postave v obliki peščene ure. Kim K. meni in mariskdo ji pritrjuje, da ima še vedno enako osupljivo postavo, kot leta 2007, ko je prišel na TV ekrane reality show, s pomočjo katerega je zaslovela.

Kim je na svojem Instagram profilu v nedeljo delila zgornjo fotografijo, ki je v 24 urah požela več kot 1,2 milijona všečkov. Na tej fotografiji se v maniri in slogu, ki ga je popularizirala velika igralska ikona Ursula Andress, dviguje iz morja kot Afrodita iz morske pene ali pač morska deklica, le da oblečena v vijoličen bikini, ki poudarja njene ‘dobrine’.

“To je bilo leta 2007, ko smo začeli snemati serijo ‘Keeping Up With The Kardashians’,”

nas je spomnila v zapisu k sliki.

“Nocoj zvečer glejte Keeping Up With The Kardashians,” 

je naročila oboževalcem in pravzaprav namignila, da jih čaka še več ter pridala fotografijo v belem bikiniju, ki jo je včeraj na sveže posnela ter ponudila svetovni javnosti za ‘primerjavo’.

Serija klana Kardashian-Jenner je premiero doživela na programu E! 14. oktobra 2007, zamislil si jo je genialni televizijec Ryan Seacrest, ki je še naprej izvršni producent nadaljevanke. KUWTK je najdlje trajajoča in najbolj uspešna resničnostna serija doslej in bo letos na ogled že 15. sezono.

Najmlajša članica serije je imela tedaj le 10 let, Kim K. pa je vmes postala milijonarka s svojimi make-up znamkami. V tem času je matriarhinja in momagerka Kris Jenner, gonilna duša serije, dobila še 9 vnukov in vnukinj: North, Saint in Chicago, ki so otroci Kim in Kanyeja Westa; Mason, Penelope in Reign so Kourtneyini otroci; True je Khloejina; Stormi ji je dala Kylie; Dream pa je Robova hči. Če to ni pravo bogastvo!

 

D. S.

Foto: Daily Mail, Mirror, KUWK, E!


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam