Kim razkrila, kakšen pogoj je imela, da se vrne kot Samantha Jones

02. julij 2023

Kim razkrila, kakšen pogoj je imela, da se vrne kot Samantha Jones

02. julij 2023

Oboževalci so Kim Cattrall pogrešali od samega začetka serije In kot bi mignil …, zdaj, ko se je končno vrnila, pa je razkrila, zakaj si je premislila.

Vse od začetka snemanja serije In kot bi mignil …, ki je nekakšno nadaljevanje Seksa v mestu, so bili številni razočarani, ker se zasedba ne bo vrnila v popolni obliki, ampak kot trojica. Kim Cattrall, ki je upodabljala zdaj že legendarno Samantho Jones, je zavrnila sodelovanje, saj je bila že pred tem v sporu z glavno igralko Sarah Jessico Parker.

V prvi sezoni serije je tako manjkala, v drugi pa se bo le pojavila, a zgolj za kratek čas in en prizor, v katerem pa ne bo nastopila z nobeno od svojih soigralk.

Modni predpogoj

Zdaj se vsi sprašujejo, zakaj si je končno premislila? Kim je priznala, da je želja prišla ‘od zgoraj’.

“Zelo zanimivo je dobiti klic od vodje HBO, ki me je vprašal: ‘Kaj lahko naredimo?’,” je pojasnila v oddaji The View in dodala, da si je takrat rekla: “Hmm, zdaj sem lahko kreativna.”

In res je bila kreativna, saj je dejala, da se vrne pod pogojem, da se vrne tudi glavna stilistka Patricia Field, ki je bila glavna pri ustvarjanju nepozabnih oprav deklet, ko so še snemale Seks v mestu. “Rekla sem si, da če se bom vrnila, se moram vrniti v pravem Samanthinem slogu,” je svoj pogoj razložila Kim.

In tako sta se vrnili obe. No, vsaj za eno epizodo in en prizor.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic