fbpx

“Kim, vulgarna si!” se glasijo očitki zaradi Chanelovega mini bikinija

Znani

Že dvakrat v enem tednu je objavila selfie v tem bikiniju in pri tem sugestivno kazala jezik, kar so celo zvesti oboževalci razumeli kot ‘obupano potezo’, s katero skuša Kim pritegniti pozornost.

Resničnostno zvezdnico Kim Kardashian so oboževalci in očitno tudi tisti, ki ji ne marajo, te dni zasuli z očitki, da je ‘obupana’, ‘žalostna kreatura’ in ‘vulgarna’ in vse to zaradi tega, ker je naredila selfie v mikro mini Chanelovem bikiniju.

Za svoj Instagram profil se je posnela v vintidž mikro krpicah s podpisom Chanel in bila vidno zadovoljna z objavo, manj navdušeni pa so bili komentarji pod njeno fotografijo. Poleg že omenjenih opomb so ji tisti, ki so sliko videli, na srce položili tudi to, ‘da bodo te izrazito seksualne fotografije nekega dne na spletu videli tudi njeni otroci’.

View this post on Instagram

Monday Mood ??

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Šli so celo tako daleč, da so Kim zaradi petkove objave razglasili za ‘slabo mater’. Namesto običajnih podob, ki jih Kim snema in smo jih že vajeni – denimo v bikinijih na obali ali medtem, ko se šobi sama sebi v ogledalu – se je zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians tokrat posnela kar v domači postelji in z razkrečenimi nogami, medtem ko so njene obline komajda kaj pokrivale mikro Chanel bikini kopalke.

“Chanel vintage, bodimo prosim natančni,”

je zapisala pod sliko.

View this post on Instagram

Chanel vintage, lets please be specific

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

To ni njen prvi posnetek v mini kopalkah, saj je že nekaj dni prej objavila na družbenem omrežju podobno fotografijo, pri tem pa sugestivno kazala jezik, kar so celo njeni zvesti oboževalci razumeli kot ‘obupano potezo’, s katero skuša Kim za vsako ceno pritegniti pozornost, všečke in komentarje.

Na super suhljati Stelli Tennant je bil Chanelov mikro bikini videti bolje, kot na Kim

Omenjeni bikini je bil prvič prikazan na Chanelovi modni reviji za pomlad-poletje 1996, ko sta ga med drugim nosili tudi Eva Herzigova in Stella Tennant. Ponovno so ga ponudili kupcem v enaki obliki pred tremi leti za ceno 1450 USD, takrat si ga je omislila tudi Kim.

Te majcene Chanel krpice so zanesljivo namenjene suhicam

Kimine provokativne poze so prišle med ljudi le malo zatem, ko je svoji sestri Khloe in Kourtney okarala zaradi slabega modnega okusa v enem od prihajajočih delov nove sezone Keeping Up With The Kardashians. V njem je ‘dva zaje*ana klovna poklicala na modno preobrazbo’ – tudi Kimine besede niso ravno damske in izborne. Sestri sta se sprva smejali, po še nekaj Kiminih opazkah pa sta se vidno ohladili in bili užaljeni.

“Misliš, da sem videti kot klovn? Ti pa si videti, kot da si ravnokar zmagala na Tour de France in sedaj bicikliraš naokoli po mestu svoj zmagoslavi krog,”

ji ni ostala dolžna Kourtney, potem, ko jima je Kim solila pamet, kako naj sestri ‘s pomočjo garderobe ostaneta mladi in relevantni’.

Tudi Cara Delevingne in Miranda Kerr sta nosili Chanelov mikro bikini

Kim, ki je mati treh otrok, je v eni od prejšnjih epizod priznala, ‘da je njen soprog Kanye West, s katerim je poročena štiri leta, poskusil nadzorovati njen Instagram račun in bil pri tem neuspešen’.

Ko ji je predlagal, kaj naj in česa ne sme objavljati, mu je zabrusila, da je to njen Instagram profil in da ji ne bo nihče govoril, kaj naj in česa naj ne objavlja.

 

D. S.

Foto: Daily Mail, Pinterest, Daily Mirror, Bussines Insider UK


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam