fbpx

Kje je postavljena meja ulične mode?

Moda, Novice, PR novica

Rita Ora in adidas Originals sta privržence ulične mode navdušila s futuristično kolekcijo, ki jo je navdihnilo prostrano vesolje.

Priljubljena zvezdnica Rita Ora in adidas Originals sta privržence ulične mode navdušila s futuristično kolekcijo, ki jo je navdihnilo prostrano vesolje. Najnovejšo modno stvaritev zaznamujejo črni, beli in rumeni odtenki, privlačni futuristični šivi, pomanjšani potiski ter impresivni detajli.

adidas Originals je v sodelovanju z neustavljivo pevko Rito Oro za hladnejše dni ustvaril kolekcijo, ki postavlja nove smernice in dimenzije stila. V sklopu nove modne mojstrovine boste našli več različnih linij, najbolj pa izstopata Mystic Moon in Cosmic Confessions, ki ju najdete tudi v naših trgovinah.

Rita Ora je za adidas oblikovala futuristično kolekcijo

 

V središče Mystic Moon linije, ustvarjene v monokromatični barvni paleti, je postavljeno lunino površje in sence. Pri ustvarjanju oblačil je modni dvojec uporabil blago s sijajem, gumo in prešito blago v črnih ter sivih odtenkih, kontrast pa ustvaril z belimi napisi in adidas tipografijo. Rita Ora je jope s kapuco, tope, brezrokavnike, jakne in hlače opremila še z dodatnimi futurističnimi potiski, ki spominjajo na obrise luninega površja, ter hladnimi barvnimi toni, ki predstavljajo temačno stran meseca in kozmične sence.

Navdih za linijo Cosmic Confessions pa je 24-letna pevka črpala iz vesoljskih uniform in ustvarila oblačila v črno-belih odtenkih z dodatkom modre ter rumene barve. Izbirali boste lahko med zanimivimi kosi, kot so fantovske majice s krepkim potiskom, maksi obleke s širokim ovratnikom, svilene športne hlače in športne hlače s stranskim zapenjanjem, odrezane rokavice, uniformne kape s šiltom in mnoge druge zunajzemeljske kose. Oblačila vas bodo prevzela s svojo funkcionalnostjo, retro športnimi elementi in galaktičnimi detajli.

Nova kolekcija postavlja nove smernice in dimenzije stila

 

Foto: Adidas


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam