fbpx

Kje najti popolne motoristične gležnjarje za jesenski korak?

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, slider, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Motoristično navdihnjeni gležnjarji so najprej dobili kulten sastus, zdaj pa so jih ponudile tudi številne high-street znamke!

Gležnjarji po vzoru motorističnih in nizki škornji v bajkerskem slogu bodo to jesen in zimo spet v ospredju modne zgodbe. Na pisto so jih že na pomladnih predstavitvah za jesen in zimo 2017/18 poslale velike modne hiše, kot sta Chloé in Givenchy.

Takoj, ko so motoristični gležnjarji z zakovicami zavladali na modnih pistah in v editorialih, so jih že skopirale cenejše high-street znamke in potrošnicam ponudile svoje inačice trendovske obutve.

Bershka

Motoristično navdihnjeni gležnjarji in nizki škornji so bili že prej precej priljubljeni med ženskami, ki svojo podobo rade začinijo z malce uporniške ostrine, to sezono pa se jim bodo tudi druge punce kar težko izognile, kaj šele uprle.

Bershka

H&M

Mango

Tudi ve lahko svojemu videzu dodate tisti rock-chic pridih in če izberete gležnjarje v bajkerskem slogu v črni barvi, jih lahko brez težav kombinirate k marsikateremu kosu garderobe.

Zara

Pull&Bear

Stradivarius

Ker so motoristični gležnjarji že na nek način del klasike, obenem pa vedno trendovski, jih boste lahko gotovo nosile več let. Kakšna je ponudba nizkocenovnikov in znanih, a še vedno cenovno ugodnih znamk, pa lahko preverite na fotografijah.

 

Foto: Pinterest, Instagram, Journal.hr, Zara, Bershka, Stradivarius, H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam