fbpx

Klasične hlače: trend, ki že kraljuje v jesenski garderobi

Moda

Inovativni kroji, nevtralna barvna paleta, uporaba vzorcev, kot so karo, črte in grafični potiski so klasične hlače postavili v center pozornosti, ko gre za ustvarjanje modnega stila.

Začetek septembra nas je vrnil v mestni vrvež in na delovna mesta, s tem pa tudi nazaj k poslovni garderobi, ki jo nosimo od ponedeljka do petka. Meje poslovnega oblačenja se nenehno premikajo in dopuščajo prostor za več individualnosti ter kreativnosti znotraj poslovnega videza sodobne ženske.

V središču vsake poslovne garderobe pomembno mesto kljub vsemu še naprej zasedajo klasične hlače, ki so odličen začetek in konec vsake poslovne kombinacije. Stroge linije, ki jih navdihujejo klasični kosi iz moške omare in eleganten značaj takih hlač, na popoln način odgovarjajo na izzive moderne poslovne ‘uniforme’.

Od klasičnega kostima s hlačami, ki je ultimativna klasika poslovne garderobe in smo ji v nekoliko preoblikovani podobi že priča od minule sezone, do elegantnih bluz in midi kril, ki strogemu poslovnemu videzu dodajo ščepec trendovskega videza in ženstvenosti. Vse našteto se že zdavnaj ne nahaja več samo v poslovni garderobi, ampak je postalo del ležernih in tudi večernih modnih kombinacij.

Klasične hlače lahko nosimo skupaj z bluzo ali srajco, tenkimi pleteninami ali majico. So eden od ključnih modelov za aktualni jesenski poslovni videz, toda klasične hlače bomo nosile tudi ob vseh drugih priložnostih, če so nam všeč. Enostavnost in vsestranskost klasičnih hlač sta zaslužna za priljubljenost tega modnega favorita za jesen 2018.

Inovativni kroji, nevtralna barvna paleta, uporaba vzorcev, kot so karo, črte in grafični potiski so v kombinaciji s strogimi linijami klasične hlače postavili v center pozornosti, ko gre za ustvarjanje lastnega modnega stila.

Priljubljene trendseterke so nam na ulicah velemest, kot so Pariz, Kobenhavn, Milano in London že pokazale, kako klasične hlače nositi na nešteto načinov ter jih vključiti v vse mogoče kombinacije.

Kombinirale so jih s preprosto majico, udobnimi modeli jesenskih čevljev in celo teniskami, uskladile s torbami zanimivih, nevsakdanjih oblik, z retro sončnimi očali in modnim tankim nakitom z diskretnimi obeski. Za večerne priložnosti so jih kombinirale s prozorno bluzo ali slip topom, prek njih pa nadele usnjeno jakno, obule okrašene salonarje in v roko vzele torbice s prepoznavnim značajem.

Hlače z visokim pasom so trend, ki se nadaljuje iz minule sezone, modne bodo tudi klasične hlače z zvončasto krojenimi hlačnicami; ta jesen nas vrača tudi k hlačam kroja na ‘cigareto’ s črto ob strani. K temu lahko prištejemo še udobne in prijetne materiale, ter različne vzorce, ki lahko krasijo klasične hlače.

Morda boste enega cenovno najbolj dostopnih modelov našle v novi kolekciji Esmara by Heidi Klum, ki bo kot vedno na voljo pri znani trgovski verigi. Napovedi kažejo, da pridejo v trgovine 17. septembra trije modeli klasičnih hlač v črni, rdeči in sivi barvi (slednje imajo potisk z drobnim grafičnim vzorcem). Izberite svoje najljubše!

 

D. S.

Foto: Pinterest, Instagram, Yahoo, Fashionista.com, Esmara by Heidi Klum


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam