fbpx

Kljub 52. letom je še vedno ena izmed najlepših žensk na svetu!

Lepota

Ko je izstopala iz avtomobila, je naredila pravi spektakel!

Nicole Murphy, nekdanja manekenka, je pogosta tarča fotografov. Temu se lahko zahvali s popolno postavo, tokrat pa so jo ujeli, kako je v lahkotni obleki pokazala vse svoje atribute.

52-letno Nicole so fotografi ujeli ta konec tedna. Nosila je dolgo obleko s cvetličnim potiskom, pod njo pa (kakor se nam zdi) ni nosila spodnjega perila.

Na ogled je postavila svoje bujne prsi in lepo oblikovane noge. Prav nič je ni skrbelo, da je veter v enem trenutku odkril nekoliko preveč, kot se spodobi.

Znana Američanka je zaslovela kot manekenka, nato je postala zvezdnica resničnostnih šovov. Kasneje je svetovno pozornost jemala kot soproga filmskega zvezdnika Eddieja Murphyja.

Danes 52-letna mama petih otrok živi bolj umirjeno življenje, kljub temu pa vsakič, ko se pojavi v javnosti pritegne pozornost.

Čas karantene je Nicole dobro izkoristila, saj redno telovadi, na družbenih omrežjih pa z veseljem deli vsako podrobnost, s čim se zabava.

Ko se je umaknila iz manekenskih voda, je Nicole postala ena izmed izvršnih producentk resničnostnega šova Hollywood Exes.

Dolgoletno zvezo z Eddijem je začela leta 1988, ko sta se spoznala na podelitvi nagrad. Skupaj sta živela dve leti, nato pa sta se poročila v razkošni dvorani newyorškega hotela Plaza.

Avgusta 2005 je nekdanja kraljica modne brvi zahteva ločitev zaradi nepremostljivih razlik. Skupaj imata štiri hčerke in enega sina.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam