fbpx

Klobuki, s katerimi boste na plaži zagotovo izstopale!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Vzljubite so jih mnoge znane dame, kot Blake Lively, Hilary Duff in Sarah Jessica Parker.

Svetle barve, nepričakovani okraski in zelo kakovostni materiali, so glavni elementi, ki opredeljujejo vsako kolekcijo oblikovalke klobukov, Eugenie Kim. Za svojo blagovno znamko se je odločila leta 1998, ko je po svojem slabem dnevu, zaradi neukrotljivih las, pripravila klobuk, pod katerega je skrila svoje lase.

Klasični klobuki z velikimi robovi so takoj osvojili mnogo kupcev, newyorška hiša Barneys pa je njene modele takoj postavila na ogled v izložbo. Prvotno osredotočena na kolekcijo ženskih klobukov, je leta 2004 predstavila tudi zelo prestižno kolekcijo obutve.

kop1

Poletna kolekcija teh zanimivih modnih dodatkov temelji na igrivosti in duhovitosti. Tako so na klobukih dvo ali večbarvni napisi, kot so: “Head in the clouds” (Glava v oblakih), “Daydreamer” (Dnevni sanjač), “Leave the message” (Pustite sporočilo) ali Do not disturb” (Ne moti), ki sporočajo jasna sporočila tistih, ki jih nosijo. Blagovna znamka, ki so jo hitro vzljubite mnoge znane dame, kot Blake Lively, Hilary Duff in Sarah Jessica Parker, je na voljo v najbolj prestižnih veleblagovnicah po vsem svetu in specializiranih butikih, s skrbno izbranimi kosi in modnimi dodatki.

[huge_it_slider id=”49″]

Foto: eugeniakim.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam