fbpx

Ko 93-letna nevesta zaprosi za pomoč pri izbiri poročne obleke …

Lifestyle, Moda, Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

‘Viralna’ avstralska upokojenka je dobila nasvet od več kot 10.000 neznancev!

Če ne drugega, lahko ob tej zgodbi zavzdihnemo: za poroko in pravo ljubezen (ali sploh ljubezen) očitno res nikoli ni prepozno in dokler ženska ali moški dihata, je še upanje! Kdo bi si mislil, da obstajajo 93-letne neveste, kaj šele, da lahko nekdo s skoraj stoletjem na plečih skoraj zruši družbeno omrežje?

V vsakem primeru je poročno obleko težko izbrati kar na pamet. In tako se je 93-letna upokojenka Sylvia Martin iz Canberre v Avstraliji (ki daje videz, kot da ima vsaj deset let manj, kar je najbrž povezano z odličnim upokojenskim standardom ‘tam spodaj’ oziroma ‘Down Under’) odločila, da svojo prošnjo deli kar na Facebook.

Sylvia je skoraj povzročila spletni kolaps s svojo prošnjo, saj ji je na pomoč priskočilo na tisoče ljudi, ki jih je očitno prav tako osupnilo dejstvo, pri katerih letih se gospa poroča. Kakorkoli, preizkusila je štiri obleke (kakšno barvo hoče, je vedela, več pa ne) in splošno občinstvo oziroma javnost je povedalo svoje. Sylvii je namreč pomagalo izbirati obleko več kot 10.000 ljudi!

Sylvia se je na Facebooku oddolžila tudi z razlago svoje ljubezenske zgodbe. Bodočega moža Franka, ta jih šteje 88, je spoznala pred 20 leti (kdor čaka, dočaka, bi lahko pripomnili) in Frank jo je že kar nekajkrat zaprosil za roko, pa ga je vsakič zavrnila, ker ni želela biti nespoštljiva do pokojnega soproga. Prav tako si ni želela spremeniti priimka, potem pa je izvedela, da lahko svojega obdrži.

Trmasti Frank je dosegel svoje in potrpežljivost se mu je izplačala, Sylvia pa je tudi končno izbrala poročno obleko. Vas zanima, katero? Rdečo čipkasto obleko enostavnega kroja in srednje dolžine pod oznako C. V strastni rdeči barvi bo Sylvia zagotovo lepa nevesta, paru pa želimo še čim več srečnih let skupaj.

 

Foto: Delfi, PopSugar, Facebook, Daily Mail

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam