fbpx

Ko nas opeče sonce

Nega telesa, Zanimivosti

Kljub temu, da smo pri sončenju res pazljive, se včasih zgodi, da nas sonce opeče. Vichy je prav za ta namen tržišču ponudil Ideal Soleil, balzam za pomiritev opeklin, ki nastanejo zaradi pretirane izpostavljenosti soncu.     Laboratoriji Vichy so razvili nego za obnovitev celic z izvlečkom drobnocvetnega vrbovca, učinkovite in pomirjujoče aktivne sestavine, in […]

Kljub temu, da smo pri sončenju res pazljive, se včasih zgodi, da nas sonce opeče. Vichy je prav za ta namen tržišču ponudil Ideal Soleil, balzam za pomiritev opeklin, ki nastanejo zaradi pretirane izpostavljenosti soncu.

abbb

 

 

Laboratoriji Vichy so razvili nego za obnovitev celic z izvlečkom drobnocvetnega vrbovca, učinkovite in pomirjujoče aktivne sestavine, in s koncentratom biorazgradljivih lipidov, ki ciljno učinkujejo na poškodovane celične membrane. Nega takoj ublaži bolečino in občutek vročine, obenem pa zaščiti celice. Posebnost je v hranilni, nemastni in nelepljivi teksturi, ki obda poškodovano kožo, na njej pusti občutek ugodja in jo obenem zaščiti. Nanos balzama po izpostavljenosti soncu takoj pomiri kožo. Hipoalergena formula brez parabenov je bila preizkušena na občutljivi koži pod dermatološkim nadzorom in je obogatena s termalno vodo Vichy, ki pomirja, krepi in obnavlja kožo ter jo dolgotrajno vlaži. Prav Vichy Termalna voda je idealen zaveznik, saj je bogata z redkimi minerali, kožo osveži in zmanjšuje občutek neudobja in krepi naravni obrambi mehanizem kože ter spodbuja obnavljanje kožnih celic.

Propagandno sporočilo
Vir: Vichy Laboratiories

Vaše mnenje lahko povsem anonimno delite na naših forumih.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam